Artista a fost diagnosticată cu tulburare bipolară! „Sufăr de probleme de natură mentală”

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Selena Gomez a pășit într-un alt capitol al vieții sale.

Vineri, 3 aprilie, în timpul unui Live pe Instagram, Selena i-a vorbit artistei Miley Cyrus (27 de ani) despre lupta pe care o duce de mai mulți ani pentru a-și conserva sănătatea mentală.

Solista în vârstă de 27 de ani a mărturisit că a fost diagnosticată cu o tulburare bipolară în timpul unei internări recente într-un spital pentru probleme psihiatrice din Massachusetts.

Artista a fost diagnosticată cu tulburare bipolară! „Sufăr de probleme de natură mentală”

Cântăreața a explicat și că în prezent nu-i mai este teamă de această boală, admițând că a recunoscut comportamente asociate acestei tulburării în cei apropiați ei.

„Am observat multe aspecte ale bolii în sânul familiei mele, și gândeam: «Ce se întâmplă?». Eu sunt din Texas. Aici nu se vorbește despre sănătate mentală”, a mărturisit Selena.

„Trebuie să pari relaxat. Apoi văd furie adunându-se în copii și adolescenți sau în tinerii adulți pentru că își doresc să vorbească atât de mult.

În momentul în care am aflat despre ce e vorba și am fost onestă, am vrut să aflu totul despre tulburare, iar asta mi-a îndepărtat orice teamă.”

„Când eram mică îmi era foarte frică de furtuni, iar mama mi-a cumpărat toate aceste cărți despre furtuni și mi-a zis:

«Cu cât te educi mai mult în această privință, cu atât mai puțină frică îți va fi». Și a funcționat, iar asta mă ajută și acum în alte privințe.”

De-a lungul trecerii anilor, solista a căutat în repetate rânduri tratament specializat pentru problemele sale cu anxietatea și depresia.

Experiența a format-o pe artistă în așa fel încât lupta ei pentru a-i ajuta pe cei care se confruntă cu astfel de probleme continuă.

Într-un interviu oferit în ianuarie, Selena a amintit că a experimentat efecte asociate acestei tulburări fără a admite atunci că a fost diagnosticată cu ea.

„Vârfurile mele au fost foarte înalte, iar căderile mă țineau la pământ câteva săptămâni la rând”, a spus artista.

„Am descoperit că într-adevăr sufăr de probleme de natură mentală”, mai adaugă solista, notând că diagnosticul a eliberat-o.

„Iau medicația necesară, iar viața mea s-a schimbat complet”, a încheiat Selena.

Tulburarea bipolară

Tulburarea bipolară, cunoscută anterior ca depresie maniacală, este o tulburare mentală care cauzează perioade de depresie și perioade de bună/proastă dispoziție anormal de crescută.

Dispoziția crescută este cunoscută ca manie, sau – dacă este mai puțin intensă și simptomele de psihoză sunt absente – hipomanie.

În timpul maniei, individul se comportă sau se simte anormal de energic, fericit sau iritabil. Nevoia de somn este de obicei redusă în timpul fazelor maniacale.

Alte probleme de sănătate mentală precum tulburările de anxietate și tulburarea de abuz de substanțe sunt în mod obișnuit asociate cu tulburarea bipolară.

Foto: Instagram

Citește și:

Artista Pink, diagnosticată pozitiv cu virusul COVID-19! „Eu și fiul meu Jameson arătam simptome”

Prințul Harry regretă că s-a îndepărtat de familia regală: „Este copleșit de sentimente de vinovăție”

O celebră actriță este însărcinată pentru a doua oară! Ea și soțul ei mai au împreună o fiică

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete