Arnold Schwarzenegger a făcut o declarație incendiară. Americanii sunt șocați!

Arnold

Nu mai are nimic din farmecul de altădată. Arnold, cel care a rostit într-un film celebru, replica deja emblematică: I’ll be back!  s-a transformat într-un tătăiță nemulțumit și mereu pus pe harță. Zilele trecute Arnold Schwarzenegger a făcut o declarație incendiară. Americanii sunt șocați! Cunoscutul actor s-a filmat în propria casă cu telefonul mobil și apoi a pus filmulețul pe conturile sale de socializare.

Arnold Schwarzenegger a făcut o declarație incendiară despre președintele Trump. L-a numit în fel și chip…

Cine-ar fi crezut că Arnold Schwarzenegger se poate transforma într-un adevărat hater, tunând și fulgerând la adresa președintelui Statelor Unite?!

Conferința de presă care a avut loc la Helsinki unde președintele american l-a întâlnit pe omologul rus Vladimir Putin, l-a făcut pe Arnold să spună lucruri greu de imaginat pentru un fost guvernator al Americii.

…”Tocmai am văzut conferința de presă dintre Trump și Putin. A fost de-a dreptul jenantă. Trump stătea ca o spaghetă moale și udă, ca un puști. Mă gândeam: când o să-i ceară și un autograf sau să-l roage să facă un selfie, ceva… Toate această conferință de presă a fost un blat, ai vândut justiția, serviciile secrete și ce-i mai important, ne-ai vândut țara. Cum ai putut să faci una ca asta? Ce-i cu tine? Unde este curajul și demnitatea lui Ronald Reagan care stătea în fața zidului Berlinului, lângă Gorbatchiov, declamând: domnului președinte, dărămă acest zid! Ce s-a ales de toate aceastea?”

Clipul său are 1,8 milioane de vizualizări și 65k de like-uri.

foto: Hepta

Citește și:

Care este cel mai potrivit moment pentru a concepe un copil? Iată care este părerea specialiștilor

Ce este depresia de duminică și cum poți scăpa de ea? Trucuri care te ajută să începi o săptămână perfectă

FIFA cere să nu mai fie fotografiate femeile frumoase la Campionatul Mondial de Fotbal, pentru a frâna atitudinea sexistă a presei și a publicului

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse