Argintul coloidal, antibioticul care ucide bacteriile

Argintul coloidal este un metal de ale cărui calități terapeutice s-au folosit oamenii din lumea întreagă, secole de-a rândul.

Cercetările științifice au arătat că ionii de argint au un efect bactericid extrem de eficient , distrugând circa 650 viruşi şi germeni. Din studiile efectute de dr. Hery Margraff am putut afla că argintul are capacitatea de a distruge în 6 minute peste 650 de categorii de microorganisme patogene, virusuri, bacterii, paraziţi şi fungi.

Fiind un excelent antibiotic natural, argintul luptă cu bacilulul dizenteriei, cu Salmonela, Escherichia coli, Streptococul pneumoniae, Streptococul mutans (cel care determină cariile dentare), etc.

De asemenea, argintul este un bun antioxidant, distrugând radicalii liberi (cauza a peste 60 de boli printre care cancerul şi boala Alzheimer).

Potrivit studiilor, deficitul de argint duce la scăderea imunităţii, fiind unul dintre principalii factori de creştere a afecţiunilor maligne.

Cea mai eficientă modalitate de absorbție a argintului este sub forma coloidală (particule de 0,001 microni), fiind total inofensiv pentru organismul uman, care îl va elimina în 24 de ore.

Cantitatea medie zilnică necesară organismului uman este de 0,088 mg de argint, iar aceasta se absoarbe repede în sânge, încă din cavitatea bucală.

Este bine de știut că organele noastre conţin argint, cea mai mare cantitate fiind în ţesutul creierului mare, în nucleul celulelor nervoase, dar și glandele sistemului endocrin, partea exterioară a ochiului şi în oase.

Tratamentul cu argint

Dacă ai decis să începi un tratament de detoxifiere cu argintul coloidal, dar îți faci griji în privința lui, află că acesta nu interacţionează cu alte medicamente şi nu are efect toxic asupra organismului, deoarece nu este un metal greu.

Organizaţia Mondială a Sănătaţii a recomandat argintul coloidal ca fiind cel mai puternic dezinfectant în cazul apei potabile.

Apa tratată cu argint se poate folosi pentru întărirea sistemului imunitar, sau ca un remediu natural în terapia infecţiilor şi a bolilor. Se pot lua câte 4 linguriţe pe zi de apă tratată cu argint coloidal, pe stomacul gol.

Această apă se poate obține prin păstrarea ei în vase de argint, sau se poate cumpăra din comerţ. Apa cu argint coloidal se poate folosi şi în cazul animalelor de companie.

Acest metalul valoros pentru sănătate poate ajunge în organismul uman şi din surse alimentare: organismele acvatice, ouă, lapte de vacă şi de capră.

Nu depășiți doza recomandată!

Chiar dacă terapia cu apă de argint este una eficientă, este bine să nu folosim o doză prea mare, care poate determina pigmentarea pielii.

În cazul consumului exagerat de metal, pielea poate deveni albastră.

Doza recomandată este de 0,05-0,1mg argint pe fiecare litru de apă potabilă. În cantitatea dată de medic, consumul de argint coloidal este sigur şi pentru femeile însărcinate şi pentru cele care alăptează, dar excesul poate conduce la slăbirea văzului şi la dereglări psihice.

Această terapie este indicată în boli precum: acnee, alergii, infecţii urinare, otită, tulburări de digestie, infecţii ale prostatei şi căderea părului, etc.

De asemenea, s-au obținut rezultate și în cazul afecţiunilor cronice ca: hipertensiune arterială, hepatită cronică, sinuzită, gastrită, ulcer, psoriazis, herpes.

Pont! Dacă te vei spăla pe faţă cu apă de argint vei avea un ten mai frumos, iar rănile spălate cu apă de argint se vor vindeca mai repede.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Sanatate