A apărut așa pe stradă și a trecut neobservată. O celebră actriță este de nerecunoscut!

Când participă la evenimentele publice arată impecabil și are mare grijă ca machiajul ei să fie perfect, iar ținuta să o avantajeze, însă atunci când nu este în lumina reflectoarelor, o celebră actriță este de nerecunoscut. Fotografiată pe stradă, actrița a afișat o imagine diferită față de cea cu care și-a obișnuit fanii și care nu amintește de eleganța unei vedete de la Hollywood.

Katie Holmes, căci despre ea este vorba, a apărut în public purtând o ținută mai puțin obișnuită. Dacă ce a participat la Z100’s iHeartRadio Jingle Ball și a pășit pe covorul roșu purtând o pereche de pantaloni albi și o bluză neagră, elegantă, o zi mai târziu, actrița a trecut neobservată pe străzile din New York.

A apărut așa pe stradă și a trecut neobservată. O celebră actriță este de nerecunoscut!

Celebra actriță a renunțat la ținutele elegante și a ieșit la plimbare pe străzile din New York purtând o pereche de pantaloni sport, cizme groase și un palton roz care semănă mai mult cu un halat din baie. Nu doar stilul vestimentar a fost unul neobișnuit, ci și aspectul actriței. Katie Holmes avea părul prins într-un coc dezordonat, iar pe fața ei puteau fi observate urme de machiaj, mai ales în zona ochilor.

Aceasta nu a fost singura apariție ciudată a vedetei. Katie Holmes  a fost surprinsă din nou de paparazzi purtând o ținută similară, dar care de această dată a fost completată cu o căciulă groasă și o pereche de mănuși.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Katie Holmes.

Bianca Hriscu

Foto: northfoto.com

Citește și: 

Actrița Olga Delia Mateescu a fost la un pas să își piardă viața

Ce se întâmplă cu Florin Busuioc? Busu a fost concediat de la Pro TV?

Meghan Markle va scrie istorie! Ducesa de Sussex a încălcat din nou o tradiție a Casei Regale Britanice

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete