Apariții memorabile ale vedetelor autohtone în 2017

Anul 2017 a fost unul bogat în evenimente mondene, la care vedetele din România s-au întrecut în ținute care mai de care mai frumoase. Printre ele au fost și câteva curajoase care au îndrăznit să iasă din tipare

Am strâns în galeria foto de mai sus aparițiile care ne-au surprins în 2017.

Sezonul evenimentelor mondene a început cu petrecerea Viva!, unul din cele mai așteptate evenimente ale anului. Cele mai multe vedete au ales ținute elegante, cuminți, dar au fost și câteva curajoase care au rămas în memoria celor prezenți.

Actrița Ada Condeescu a purtat o ținută cu partea stângă florală, feminină și cea dreaptă masculină, în dungi subțiri. A atras atenția imediat, așa cum era de așteptat.

Lavinia Pârva a ales un joc al transparențelor, o rochie neagră care a lăsat multe la vedere, accsorizată cu o caschetă militară. Iar Alina Eremia a uimit cu o ținută extrem de sexy, o rochie metalizată foarte scurtă, care i-a venit perfect. Te lăsăm să descoperi alte ținute memorabile de la Viva! Party în galeria foto de mai sus.

În toamnă, vedetele au sărbătorit alături de revista Unica personalitățile anului 2017. Dress code-ul evenimentului a impus ținute ceva mai cuminți, dar ne-au atras atenția Alexandra Ungureanu și Andreea Bănică. Alexandra a purtat o mantie roșie cu glugă, o ținută ieșită din comun, dintr-un material metalizat, roșu.

Andreea Bănică a purtat o rochie roșie care a atras atenția datorită detaliului în valuri, combinată cu o haină de blană albă luxoasă. Vezi ținuta ei în galeria foto.

La scurt timp, vedetele s-au întrecut în ținute extravagante la Elle Style Awards, eveniment dedicat modei.

Ne-a atras atenția Amalia Enache, care este în general adepta unor ținute mai cuminți. De data aceasta a purtat o rochie largă din catifea albastră pe care o poți vedea în galeria foto.

Delia a avut și ea o rochie din franjuri argintii, iar Sore a uimit printr-o ținută cu mâneci lungi până în pâmânt.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Timp Liber