Apariție surprinzătoare a Ioanei Năstase după marea împăcare

Apariție surprinzătoare a Ioanei Năstase după marea împăcare

Săptămâna trecută, familia Năstase a trecut printr-un episod extrem de dificil. Se pare că gelozia fostului sportiv l-a împins să aibă reacții violente asupra soției sale, Ioana Năstase.

Polițiștii din cadrul Secției 2 au intervenit în urma unui apel primit la 112 și s-au deplasat la fața locului, însă persoana care a reclamat conflictul casnic nu a depus plângere.

Astfel, Ioana Năstase s-a decis să nu divorțeze și să mai acorde o șansă căsniciei ei alături de Ilie Năstase. După ce s-a întors în vila spectaculoasă a fostului tenismen, aceasta s-a fotografiat în camera unde sunt trofeele câștigate de-a lungul timpului de soțul ei. Poza era însoțită de trei emoticoane, o inimioară roșie, un pupic virtual, și un emoticon cu mâinile în semn de rugăciune.

„Ai făcut bine că te-ai întors acasă, draga mea frumoasă. Felicitări! Dragostea învinge!', „Ești ca o rază de soare' și „Dumnezeu să vă dea liniște sufletească și noroc în viață' sunt câteva dintre reacțiile pozitive ale urmăritorilor săi.

„Oamenii pot spune orice despre tine… Dar nu-ți pot răpi niciodată bunătatea din suflet…', este mesajul postat de Ioana Năstase acum câteva zile când se afla în fața unui local.

În urmă cu aproape doi ani, Ilie Năstase s-a căsătorit civil pentru a cincea oară cu Ioana Simion. În luna iunie a anului 2020, cei doi au mers la altar alături de nașii lor, Ioana Marcu și Ciprian Marica, însă numărul de persoane prezent la petrecere a fost restrâns din cauza pandemiei de coronavirus.

Fostul sportiv a fost căsătorit de-a lungul timpului cu Dominique Grazia (1972-1982), Alexandra King (1984-2003), Amalia Teodosescu (2004-2010), care și-a păstrat numele chiar și după ce s-a recăsătorit, iar căsnicia cu Brigitte a durat cinci ani.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete