Cine este și cum arată mama Anei Baniciu

Ana Baniciu, fiica celebrului cântăreț Mircea Baniciu, este una dintre artistele extrem de discrete din țara noastră. Ea a ajuns în lumina reflectoarelor prin intermediul serialului „Pariu cu viața' și a continuat să-și clădească un nume în muzică.

A crescut într-o familie de muzicieni și încă de mic copil a vrut să se dezvolte în această direcție, lucru pe care l-a reușit prin talent nativ și prin foarte multă muncă.

Purtând numele cunoscutului artist Mircea Baniciu, Ana a declarat pentru libertatea.ro că are pe umeri o mare responsabilitate. Din această cauză a ales să fie extrem de atentă cu viața personală și cum se expune pentru a nu-l face de râs pe tatăl său.

„Purtând numele de Baniciu, am o responsabilitate foarte mare. Spre exemplu, eu nu aș putea să pozez niciodată în Playboy. Nu că mi-aș dori, dar zic așa ca idee. Dar dacă mi-aș dori să pozez într-o revistă de genul, deșucheată, nu aș putea pentru că ar fi un mare haos și ar fi numele tatălui meu în joc.

Exagerez acum, dar asta se întâmplă în general. Nu pot să fac lucruri wow, trebuie să am mereu responsabilitatea asta pe umeri și să fiu conștientă că totuși îl pot face de râs', a declarat acum ceva vreme Ana Baniciu.

Dacă tatăl său este foarte cunoscut, fanii Anei au fost curioși să afle lucruri și despre mama sa, actrița Diana Gheorghian. Aceasta este retrasă și nici pe conturile de socializare ale fiicei sale nu s-a afișat. Cu toate acestea, Ana Baniciu a postat o fotografie de familie în care apare și mama sa, iar fanii au remarcat asemănarea uimitoare dintre cele două.

Relația artistei cu cei doi părinți este una foarte bine construită, în ciuda faptului că aceștia sunt despărțiți.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete