Apariția bizară a lui Brad Pitt la cel mai recent eveniment! Actorul în vârstă de 58 de ani s-a îmbrăcat ca un puști

Brad Pitt a atras atenția la cel mai recent eveniment la care a participat. Actorul în vârstă de 58 de ani a făcut furori cu ținuta lui tinerească și viu colorată. A lăsat deoparte costumele elegante.

Brad Pitt obișnuia să îmbrace la evenimentele de peste Ocean la care participa costume foarte elegante, la care asorta cămăși simple, cravate colorate. Iată că acum a lăsat aceste ținute deoparte și optează pentru haine mai tinerești și viu colorate.

Pe 1 august, în Los Angeles, actorul a participat la premiera filmului „Bullet Train'. A îmbrăcat un costum verde, un tricou turquoise, iar în picioare a avut pantofi sport galbeni. Ca un puști, nu?

Bullet Train Premiere – LASeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Ce este prosopagnozia, tulburarea rară pe care o poate avea Brad Pitt?

Într-un interviu recent acordat revistei GQ, actorul Brad Pitt a declarat că este îngrijorat de faptul că oamenii îl văd distant, inaccesibil sau egocentric, deoarece îi este greu să recunoască oamenii, așa că, în mod firesc, se chinuie să-și amintească și persoanele pe care le-a întâlnit în trecut sau pe care le-a cunoscut cu câteva clipe în urmă.

Afecțiunea se numește prosopagnozie, iar Brad Pitt nu a fost niciodată diagnosticat oficial, dar simptomele sale fac să pară că suferă de orbirea feței. În vârstă de 58 de ani, îndrăgitul actor de la Hollywood a continuat să recunoască faptul că se simte rușinat că nu-și poate aminti fețele persoanelor pe care le-a întâlnit anterior.

Mai multe studii estimează că una din 50 de persoane suferă de prosopagnozie. Potrivit Institutului Național pentru Tulburări Neurologice și Accidente Vasculare Cerebrale (NINDS), este o tulburare neurologică caracterizată prin incapacitatea de a recunoaște fețele.

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete