Anunțul făcut de Daniel Buzdugan după 20 de ani de căsnicie: „Eram urmărit, mă trezeam în tot felul de situații neplăcute”

Daniel Buzgudan și soția sa au o relație de peste două decenii. Prezentatorul de la Radio ZU a vorbit într-un interviu pentru viva.ro despre povestea de dragoste pe care o trăiește alături de Monica.

Daniel Buzgudan și Monica formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Căsnicia lor nu este roz și mai există momente în care nu sunt pe aceeași lungime de undă. Prezentatorul de la Radio Zu a explicat care este secretul poveștii de dragoste pe care o trăiește de mai aproape 20 de ani.

„Faptul că e o fire spontană, foarte glumeață, e foarte haioasă, e o fire foarte veselă și îmi susține total activitatea. Adică, în meseria asta, trebuie să ai parte de echilibru, de înțelegere, să nu fii asfixiat, să nu fii încorsetat, să nu fii tot timpul întrebat: „Dar ce faci? Unde te duci?, că noi plecăm tot timpul. Într-un an de zile, dacă stăm 8 weekenduri acasă. În rest, suntem plecați cu tot felul de evenimente, cu radioul, cu Caravana două săptămâni, după aia mai plecăm, încă o săptămână, cu Orașul Faptelor Bune prin diverse locuri din țară. Oradea, în ultimii ani. Suntem foarte mult timp plecați de acasă.

Deci, încrederea, faptul că e spontană și super veselă. Dintotdeauna, dacă vreau să plec și îi spun acum: „Știi ceva? Plec și eu weekendul ăsta. Vreau să mă liniștesc, mă duc până la Praga, la Timișoara sau la Cluj. Vreau să fiu singur weekendul ăsta, am toată libertatea și toată disponibilitatea. Nu există nicio restricție, pentru că are încredere și nu a avut niciodată probleme cu mine, n-am dezamăgit-o.

daniel buzduganSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 8

De ce se ceartă Daniel Buzdugan cu soția sa

Ca în orice altă familie, Daniel Buzgudan recunoaște că mai există momente tensionate între el și Monica. Din fericire, certurile nu sunt grave și reușesc mereu să găsească o cale de împăcare.

Da, există, că ne certăm. Dar sunt certuri care, până la urmă, se termină repede. Pornesc de la faptul că mie îmi plac foarte mult minimalismul, simplitatea în casă și arunc tot felul de lucruri. Cutii, pungi, haine pe care nu le mai folosim, tot felul de chestii de prin bucătărie, pe care eu le consider în plus și se trezește că ajunge acasă, după ce am făcut curățenie, și îi lipsește o sită, îi lipsește nu știu ce ustensilă de bucătărie de stors, de curățat, de nu știu ce, pe care o folosește o dată la un an sau o dată la trei ani. Eu am filozofia asta: „Nu folosim, pa, la revedere! Nu aglomerăm. Nu îmi place aglomerația.

Când eram mic, tata avea o vorbă: „Ordine și disciplină. El a făcut Școala Militară, a lucrat în Miliție și totul trebuia să fie ceas. Pleca la o anumită oră, era ordonat, știa tot timpul de unde să ia un lucru și, de cele mai multe ori, sunt și eu la fel ca el. De aici ne certăm, că eu arunc lucrurile din casă, arunc tot. Pentru mine, e foarte important să am un spațiu aerisit și să am ordine în jurul meu, altfel nu pot să fiu creativ dacă e dezastru. Parcă-mi stă pe creier dezordinea, nu-mi place.'

Ce spune Daniel Buzdugan despre gelozie

Omul de radio mărturisește că au avut parte și de momente de gelozie în cuplu. Daniel Buzdugan spune că Monica este femeia ideală pentru el.

„Da, n-ai cum să nu fii gelos atunci când iubești. N-ai cum. Cine spune chestia asta înseamnă că se ascunde după deget sau nu iubește. Dar astea nu trebuie să devină o boală, că sunt persoane care, pur și simplu, numai asta văd, ceea ce e dezastru. O gelozie devenită stil de viață, adică să stai să urmărești, să descoși, să îi iei telefonul, să vii la serviciu să-l urmărești sau să o urmărești când iese cu prietenele sau cu prietenii, e ceva…

Cred că și asta mi-a plăcut foarte mult, pentru că, înainte de ea, am avut parte de dezastre. Eram urmărit, mă trezeam în tot felul de situații neplăcute în care fetele cu care eram se comportau ca niște disperate. După ce am cunoscut-o pe Monica, am zis: „Incredibil, nu se poate așa ceva!. Mă simțeam super liber, e o relație foarte frumoasă. Cred că lucrurile ar trebui să se întâmple așa de la începutul unei relații. Cine spune că o să se schimbe el sau ea pe parcurs nu este adevărat, mai ales după căsătorie. E foarte important să setezi lucrurile „din fabrică, din start, ca să ai parte de o viață faină și liberă. Stres zero.'

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, mai 2023:

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje. Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi. 

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. 
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete