Anunțul oficial făcut de Ernest. Primele declarații despre emisiune: „E interesant, de multe ori șocant”

Un nou sezon al emisiunii „Ochii din umbră', prezentat de Ernest, va fi difuzat începând din 12 februarie, de la ora 22:00, la Kanal D.

Îndrăgitul om de televiziune își continuă munca de detectiv și caută să scoată la iveală fața nevăzută a unor oameni obișnuiți, dar suprinzători prin alegerile lor.

O serie de povești de viață încurcate își vor face loc pe micile ecrane odată cu debutul noului sezon Ochii din umbră'; prin intermediul acestora, telespectatorii vor afla ce se întâmplă atunci când trădarea, minciuna și secretele, uneori dureroase, fac parte din viața de zi cu zi a unora și, mai ales, cum pot acestea destrama familii.

Ernest, primele declarații despre noul sezon al emisiunii „Ochii din umbră'

„E interesant, de multe ori șocant, cum pot oamenii gândi una și spune sau face altceva. Veți fi surprinși să aflați niște povești absolut șocante despre semenii noștri, în noul sezon . Natura umană nu încetează să ne uimească', a spus Ernest. Noul sezon Ochii din umbră' vine cu povești de viață impresionante, cazuri uimitoare, situații tulburătoare în care ne putem regăsi, la un moment dat, fiecare dintre noi.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete