Anunțul neașteptat făcut de Emilia Ghinescu după 20 de ani de cântat: „Mă pregătesc pentru altă meserie. Vreau să mă angajez”

În urmă cu aproximativ 20 de ani, Emilia Ghinescu a urcat pentru prima oară pe scenele din România. A devenit artistă de muzică populară, una dintre cele mai cunoscute din țara noastră. Acum, artista anunță că se pregătește pentru o altă meserie. 

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

În urmă cu ani de zile, Emilia Ghinescu a absolvit Facultatea de Psihologie, iar acum își dorește și să profeseze. Nu renunță momentan la muzică, dar nu exclude o schimbare definitivă spre un loc de muncă sigur.

„Eu am și învățat. Chiar mă pregătesc pentru o altă meserie. Învăț să dau un examen pentru a ocupa un post. Aștept să pot accesa postul respectiv, încă nu s-a dat drumul la concursuri. Eu chiar vreau să mă angajez, pentru că perioada asta de pandemie a fost destul de grea, eu nu m-am mai regăsit, nu-mi vedeam rostul. Pentru mine, statul acasă, făcutul mâncare și făcutul curățenie toată ziua nu era pentru mine', a mărturisit Emilia Ghinescu, la Antena Stars.

Cântăreața de muzică populară a mai adăugat că în pandemie nu s-a confruntat cu probleme financiare chiar dacă nu a mai cântat, soțul ei și-a continuat activitatea, banii nefiind o problemă.

„Din punct de vedere financiar nu am resimțit perioada asta, pentru că la noi în familie doar unul cântă. Dacă am fi cântat amândoi ar fi fost tragic. Faptul că doar eu cânt și soțul câștigă bani din cu totul altceva ne-a ajutat să supraviețuim fără să avem probleme', a mai explicat artista.

Emilia Ghinescu trăiește de 10 ani o poveste de iubire cu Sebi. Bărbatul e mai tânăr decât ea. Într-un interviu, ea a povestit cum s-au cunoscut. „Era într-o pereche de pantaloni negrii, avea numai pătrățele pe burtă. Avea un tricou alb de bumbac și i se vedeau pătrățelele. N-am fost impresionată de aspectul lui fizic. Tot timpul când am băut cafeaua se uita așa în ochii mei. O lună și ceva a fost tatonarea, nu m-am lăsat așa de ușor! Am mers cu mașini separate la București. La vreo două săptămâni ne-am întâlnit și mi-a zis: Acum peste un an, peste 10, n-are importanță o să fi soția mea și mama copilului mea.  Au trecut 10 ani.', a mai spus vedeta la Antena Stars.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete