Anunțul îngrijorător făcut de Dorian Popa: „Mă lasă vocea. Mă exteriorizez și țip ca un handicapat”

Dorian Popa a ajuns la spital zilele trecute. Cântărețul a avut probleme la urechea stângă, i-a sângerat. Medicul a rezolvat rapid această situație, însă acum se confruntă cu altele, la gât. Are corzile vocale inflamate și a anunțat că îl lasă vocea. 

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

„Aviz amatorilor, nu vă băgați bețigașe în ureche indiferent de ce vă spune creierul. Am făcut-o lată, îmi curge sânge din urechea asta. Sunt la ORL. Sângerarea nu se poate opri, am dat cu bățul de mânerul ciocănașului, la milimetri de timpan', povestea artistul în mediul online.

De curând a mers la medic, starea lui e bună, urmează și un tratament. „Vin de la a doua vizită de la Spitalul Panduri. Mulțumesc doamnelor doctor de acolo care au fost extrem de drăguțe și de atente și care m-au ajutat enorm. (…) Să pornim cu partea bună. Avem aici o audiogramă care confirmă faptul că urechiușele mele sunt în perfectă stare de funcționare. Unde indicii coboară puțin este vorba despre o traumă sonoră.

Aceasta survine de la anii de sală cu căștile date blană pe urechi, anilor de concerte în megagălăgie și de muncă în mediului sonor brutal. Este un job pe care mi l-am ales și asumat. Deci urechile sunt ok, m-am refăcut rapid. Am scăpat de perforarea timpanului care putea duce la pierderea auzului până la 40% la urechea stângă.', a povestit el pe canalul său de YouTube.

Dorian Popa, dacă tot era în spital, s-a gândit să facă și un control la gât. Medicul a descoperit că acesta are probleme la corzile vocale.

„V-am spus că din punct de vedere sonor vloggurile noastre vor avea de suferit pentru că am făcut un control și la gât, o altă doamnă doctor mi-a băgat camera în gât. Vă pot spune că am un gât varză din cauza faptului că mă exteriorizez și țip ca un handicapat. (…) Mi-a spus că mă culc cu burta plină. E foarte nasol ce a găsit doamna doctor în gâtul meu. Corzile vocale sunt efectiv roșii de inflamate ce sunt. Am și o laringită cronică. (…) O să mă duc să îmi iau rețeta să mă ocup de gâtul meu, am să fiu la un volum mai scăzut zilele acestea.', a mai dezvăluit acesta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete