Anunțul făcut de Teo Trandafir despre viața amoroasă: „Eu nu am fost singură aproape niciodată”

Teo Trandafir a vorbit în cadrul unui interviu pentru VIVA! despre viața sa amoroasă. Prezentatoarea de la Kanal D este foarte discretă cu viața sa personală, mai ales când vine vorba despre poveștile de iubire.

Niciodată Teo Trandafir nu s-a complăcut în relații în care nu era fericită și nici lângă bărbații care nu îi mai aduceau un zâmbet pe buze. Vedeta de la Kanal D a fost căsătorită de două ori, însă a divorțat în momentul în care a simțit că mariajul nu-i aduce bucurie. Întrebată dacă singurătatea este o alegere mai bună decât o viață cu prea multe compromisuri, prezentatoarea a mărturisit că niciodată nu a fost singură.

„Ceea ce nu se știe despre mine este că eu nu am fost singură aproape niciodată. Nu îmi place să fiu singură, nu mi se pare amuzant, pentru că nu am cu cine vorbi, cu cine împărți o roșie și o bucată de brânză. Faptul că nu mă afișez este cu totul și cu totul altă treabă. Nu aleg singurătatea și sper din tot sufletul ca Dumnezeu să rânduiască în așa fel încât să nici nu fiu nevoită să ajung acolo', a mărturisit Teo Trandafir.

Teo-Trandafir-emisiuneSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

De asemenea, vedeta dezvăluie că momentan nu va vorbi despre partenerul ei, pentru că nu are acordul lui. Teo Trandafir a spus cum trebuie să arate omul de lângă ea.

„Nu voi vorbi niciodată despre bărbatul din viața mea fără acordul acestuia și, deocamdată, nu îl am. Este vorba despre oameni care au trecut prin viața mea și care nu și-au dorit să fie hăituiți prin magazine, a căror intimitate o respect mai mult decât pe a mea. Cred că poți să fii regină doar la brațul unui rege. Indiferent de situația socială, de ce pare a fi omul respectiv, atâta vreme cât eu îi simt noblețea, generozitatea și caracterul de fier, va fi lângă mine și voi fi lângă el și îl voi susține până la moarte', a spus prezentatoarea.

Teo Trandafir a spus ce nu ar accepta niciodată de la bărbatul de lângă ea. „Cred că nu aș accepta să fiu batjocorită public, asta nu aș suporta, și nu aș putea ierta niciodată un om care să îmi facă rău de față cu toată lumea. Altminteri, am o toleranță pe care am început să mi-o și iubesc, și pot ierta aproape orice, atâta vreme cât există măcar un argument', a spus vedeta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete