Anunțul făcut de Mihai Morar după 17 ani de căsnicie: „Dacă ai un sens, lucrurile rezistă în timp”

Mihai Morar și Gabriela s-au căsătorit în anul 2006 și împreună au trei fetițe minunate. Prezentatorul a vorbit despre relația pe care o are cu soția sa și cum a rezistat căsnicia lor de-a lungul anilor.

Prezentatorul susține că soția sa este cea care a reușit să mențină această relație și îi datorează ei totul. Mihai Morar este de părere că echilbrul și sensul sunt primordiale într-o căsnicie pentru a fi de lungă durată.

„Cred că ea îl știe mai bine decât mine pentru că, din punct de vedere al inteligenței într-o relație, femeia este cea inteligentă sau cu adevărat inteligentă. Altfel, cred că despre asta este vorba, despre echilibru și despre sens. Dacă lucrurile într-o relație, într-un job, în orice, nu au un sens, sunt foarte fragile, se pot dărâma. Dacă ai un sens, lucrurile rezistă în timp', a declarat Mihai Morar pentru ego.ro.

Prezentatorul se bucură de un mare succes cu podcastul său, „Fain&Simplu', și își dorește să aducă în fața oamenilor care îl urmăresc mult mai multe povești interesante.

„Am zis că nu mai funcționez după planuri, am visuri. Visurile acestea mi le construiesc cumva singur, nu vorbesc neapărat despre ele. Visul meu a fost să am un podcast, să spun poveștile unor oameni pe care nu îi vezi toată ziua sau aproape deloc la TV sau în mediile acestea tradiționale. Mi-am făcut un podcast și din podcast a crescut o comunitate foarte faină de oameni. Următorul pas pentru Fain & Simplu este să îi întâlnesc pe oamenii din comunitatea online în realitate, să îi cunosc pe oamenii aceștia și să îi pun față în față cu preferații lor, invitații mei din podcast. Da, chiar vreau să fac evenimentele acestea și o să le fac cu siguranță.'

Mihai Morar și Gabriela au împreună trei fetițe, gemenele Mara și Cezara, iar mezina familiei se numește Roua.

mihai-morar-si-familia-7SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Ce spune Mihai Morar despre al patrulea copil

La cei 41 de ani, prezentatorul de la Radio ZU a mărturisit că nu-și mai face planuri în ceea ce privește mărirea familiei, însă ar fi bucuros dacă ar mai apărea un bebeluș în viața lor.

„Nu, nici nevoia, nici dorința. Spuneam mai devreme că degeaba ne facem planuri sau temeri că se întâmplă oricum cum e scris. Și, într-adevăr, cum facem noi, cum ne luptăm noi în fiecare zi, ceea ce depinde de noi. Asta că vine fată sau băiat, asta chiar nu depinde de dorința noastră, depinde, dacă vrei, biologicul nostru. Nu îmi pun în cap să am băiat.

O criză financiară, vine asta cu dușul în doi, vine criza termoenergetică. Nu știu, dacă mă întrebai acum 4 ani, când aveam gemenele, ziceam nu, și uite că a venit Roua. Nu este nimic plănuit, dar nu mai funcționează de mult după planuri', a mărturisit vedeta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete