Anunțul făcut de Mihaela Rădulescu despre relația cu Felix Baumgartner: „Nu ne vedem multă vreme”

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner sunt împreună de ani buni, însă nu se văd foarte des. Iubitul fostei prezentatoare de la PRO TV este mai tot timpul plecat.

Mihaela Rădulescu s-a mutat definitiv la Monaco, iar băiatul ei a decis să se mute în Statele Unite ale Americii pentru a studia. Invitată la emisiunea „Vorbește lumea', vedeta mărturisește că nu are probleme în relația cu Felix Baumgartner și că momentan nu au o casă stabilă.

„Suntem împreună deja de ceva vreme și nu ne-am despărțit decât prin titlurile presei din România. Noi suntem mereu plecați, nu avem doar o casă, locuim în Elveția, Germania, Austria… prin hoteluri mai mult. Asta mă ajută, că nu spăl, nu fac de mâncare', a recunoscut Mihaela Rădulescu.

„Iar Felix… el e foarte zăpăcit, nu știe niciodată care e stânga și care e dreapta. Are nevoie de mine în viața lui, altfel ar fi dezastru. Bine, vorbesc despre lucrurile astea mici, cotidiene.

În rest, avem o relație perfectă. Chiar dacă nu ne vedem multă vreme. Cred că cel mai mult timp din relația noastră îl petrecem pe Facetime', a recunoscut Mihaela Rădulescu.

mihaela-radulescu-6SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Mihaela Rădulescu Schwartzenberg a surprins pe toată lumea când și-a anunțat relația cu unul dintre cei mai cunoscuți oameni de pe planetă, Felix Baumgartner. Povestea dintre cei doi este surprinzătoare nu doar pentru public, ci și pentru cei apropiați. Deținătorul recordului mondial pentru săritura din stratosferă și un maestru al acrobațiilor aeriene, Felix Baumgartner era și idolul fiului vedetei TV.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete