Anunțul făcut de Mario Fresh după ce s-a zvonit că el și Alexia Eram s-au despărțit. „Nu ne ascundem”

Mario Fresh și Alexia Eram formează unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz. Recent s-a zvonit că cei doi s-au despărțit, că și-au spus adio. Artistul clarifică acum situația, a lămurit ce se întâmplă, de fapt, între el și fiica Andreei Esca.

Într-un interviu pentru Kanal D, cântărețul a dezvăluit că Alexia l-a cucerit cu naturalețea ei.

„Suntem exact cum vedeți voi la televizor. Nu ne ascundem cu absolut nimic, comunicăm. Îmi aduc aminte când nu comunicam și iese și mai prost, mare scandal. Se întâmplă la un moment dat să uiți să comunici anumite lucruri. Am foarte mare încredere în ea, chiar dacă merge în cea mai plină sală de băieți', a declarat Mario Fresh, potrivit wowbiz.ro.

De asemenea, artistul a mai spus că nu există niciun moment de gelozie în relația lor, mai ales dacă reușesc să comunice așa cum ar trebui.

„Invers e cam la fel. Mă mai întreabă când vede că se uită cineva mai mult la mine. Nu prea e gelozie în relația noastră, nu prea există tensiuni d-astea', a continuat el.

Invitat în cadrul unui podcast online, Mario Fresh a vorbit despre relația sa și despre cum stau lucrurile între ei. El a spus că intenționează să treacă la un alt nivel în legătura cu relația sa. Mai exact, acesta își dorește să le calce pe urme părinților săi care s-au cunoscut și iubit de la o vârstă fragedă. Se pare că Mario își dorește să o ceară în căsătorie pe Alexia Eram, dar și să devină tată în viitorul apropiat.

„Da, eu așa am de gând. Eu am crescut într-o familie cu oameni care s-au iubit de tineri. Mama cu tata se cunosc de la 15 ani, la 18 s-au combinat, la 21 au conceput-o pe sora mea, iar la 24 pe mine.

Eu am văzut și am fost crescut numai în iubire. Asta am căutat și asta am avut și am de oferit. Cu Alexia mă înțeleg foarte bine pe planul ăsta. Am foarte multe de oferit', a declarat Mario Fresh.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete