Anunțul făcut de Daniela Gyorfi la 8 ani de la moartea mamei sale: „Am reușit să luam ce era al ei, al nostru”

În anul 2013, Anca Diniță s-a stins din viață, răpusă de mai multe boli. Daniela Gyorfi, fiica ei celebră, a suferit și suferă în continuare după pierderea suferită. Acum, la 8 ani de la moartea mamei, artista a dezvăluit ce s-a întâmplat, ce moștenire a primit.

Cântăreața de muzică de petrecere a moștenit o proprietate în valoare de 100.000 de euro, curând urmează să primească banii. „Este vorba despre un teren care a aparţinut bunicilor mamei mele, şi mama mea a depus acte şi tot ce a trebuit ca să primească despăgubire, pentru că pe terenul acela s-a construit.

Când a murit mama nici nu ştiam, nici nu eram la curent cu toate acestea. Am luat toate actele şi am mers la o firmă de avocatură care se ocupă de retrocedări. După vreo 5 ani, în sfârşit s-a pronunţat şi asupra banilor şi tot, şi urmează să primesc banii', a spus vedeta la Antena Stars, conform spynews.ro.

Daniela Gyorfi se bucura însă ca mama ei să trăiască, să fie alături de ea. „Ei se iau după nişte criterii şi mi-au calculat o sumă și mi-au spus avocaţii că nu e corect. Au recalculat, nu am primit banii pe casă, terenul avea şi o casă, dar una peste alta mulţumesc lui Dumnezeu că am putut să iau şi atât şi e ok.

Orice ban pe care îl primeşti, chiar dacă e meritul tău e binevenit, nu cred că e cineva care spune că nu vrea 100 şi ceva de mii de euro. Sunt ok, m-aş fi bucurat dacă trăia mama şi vedea că, după atâţia ani, am reuşit să luăm ce era al ei, al nostru', a mai spus artista, la Antena Stars.

În septembrie 2013, mama Danielei Gyorfi a murit. Aceasta fusese internată o săptămână de zile la Spitalul Clinic de Urgenţă din București, dar medicii nu au mai putut să o salveze.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete