Anunțul făcut de Connect-R la 4 ani de la divorțul de Misha: „Nu am meritat-o și nici nu o s-o merit vreodată”

Connect-R a divorțat de Misha, mama fetiței sale, însă continuă să locuiască în aceeași casă. Artistul a făcut declarații despre fosta lui soție.

După o căsnicie de 5 ani, Misha și Connect-R au decis să divorțeze în anul 2018. Deși nu mai formează un cuplu, cei doi continuă să locuiască împreună și să plece împreună în vacanțe. Recent, cântărețul a lansat o nouă melodie, „Acasă', și a vorbit despre mesajul pe care îl transmite în piesă. În noua melodie este vorba despre un cuplu care divorțează și au împreună o fetiță. Fanii speră ca la un moment dat Connect-R să se împace cu Misha.

„Dacă mai poți schimbă ceva în căsnicia ta o poți face chiar acum! Dacă ai încercat tot, încearcă să nu divorțezi și de copil! El vede diferit lucrurile! Acasă, nu e un cămin, nici clădire, nici bucurie, nici extaz!

Acasă înseamnă pace, înseamnă o conștiința împăcată! Ești soț, soție, ești părinte, ești copil, dar mai presus de toate ești Dragoste, iar copilul tău are nevoie de ea! De despărțit nu v-ați despărțit voi doi, ci egourile voastre!

Nu fi un ego și față de copilul tău! Pavel: 13 Acum dar rămân acestea trei: credinţa, nădejdea şi dragostea, dar cea mai mare dintre ele este dragostea', a scris Connect-R pe Facebook.

connect-r-si-misha-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Artistul spune că noua piesă pe care a lansat-o nu este inspirată în totalitate din căsnicia cu Misha. De asemenea, Connect-R spune că fosta lui soție este o femeie incredibilă și că nu o să o merite vreodată.

„Personal vă spun că nu are nicio legătură cu Misha, o mamă desăvârșită și o soție incredibilă, pe care, uite, recunosc, nu am meritat-o și nici nu o s-o merit vreodată. Este o femeie impecabilă.', a mai spus cântărețul pe pagina sa.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete