Anunțul făcut de Bianca Drăgușanu despre afacerea ei cu rochii de mireasă: „Am parte de un interes sporit”. Are atelierul de croitorie de 14 ani

În vârstă de 40 de ani, Bianca Drăgușanu spune că are mai multe afaceri din care scoate un adevărat profită. Ea e proprietara unui atelier de croitorie, atelier care a avut mare succes anul acesta, după pandemie.

„Anul acesta e unul excelent pentru mine. În primul rând fiindcă am scăpat de pandemia aceea penibilă. Bine, nu uit că după pandemie ne-am trezit imediat cu un război! Dar în absența pandemiei, româncele au revenit la viața lor normală. Și în acest an pot spune că s-au măritat într-o veselie!', a spus ea pentru playtech.ro.

Bianca a și dezvăluit că rochiile ei se vând cu aproximativ 1.000 de euro bucata. „Când am pornit în 2022, în stoc aveam circa 1.000 de rochii de mireasă. Acum, la început de noiembrie, nu cred să mai fie mai mult de o sută. Ca atare, pot spune că am parte și de un interes sporit din partea româncelor, și de o marfă de calitate, dar și de vânzări foarte bune!', a mai spus ea.

Bianca Drăgușanu are atelier de croitorie și vinde rochii de mireasăSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

„Româncele știu să aleagă, au un bun gust aparte. Și la calitate, și la frumusețea modelului, dar ținând cont și de sumele cerute. La mine, cele mai multe rochii cumpărate au fost cele al căror preț s-au învârtit în jurul a 1.000 de euro. Nu pot decât să mă bucur că am făcut atâtea fete fericite!', a mai declarat Bianca Drăgușanu, care e foarte atentă cu clientele ei.

„De 14 ani de când am intrat în domeniul acesta nu am mers niciodată decât pe intuiția personală. Atunci când aleg ceva, ca să le propun clientelor mele, o fac întotdeauna privind cu atenție, dar și atingând materialul rochiei. Am o relație aparte cu mătasea, cu dantela, cu materialele de calitate cu totul aparte, care parcă mă salută la atingerea mea. Și atunci când știu că acolo se ascunde o mică comoară, mă grăbesc, desigur, să o duc la mine acasă', adaugă ea.

În prezent, pe plan personal, Bianca Drăgușanu are o relație cu Gabi Bădălău, omul de afaceri care e în proces cu Claudia Pătrășcanu pentru custodia copiilor lor.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete