Anunțul făcut acum de Oana Roman despre mama sa. Prin ce trece Mioara Roman la 81 de ani

Anunțul făcut acum de Oana Roman despre mama sa. Prin ce trece Mioara Roman la 81 de ani

Oana Roman a anunțat cu ceva vreme în urmă că Mioara Roman, mama ei, se confruntă cu probleme de sănătate. A internat-o  într-un centru de recuperare, a externat-o, iar acum a decis împreună cu sora ei să o ducă pentru o perioadă din nou acolo. 

Vedeta a anunțat că Mioara Roman are nevoie de ajutor specializat, așa că o lasă pentru încă o perioadă în centrul de recuperare.

„Astăzi am venit iarăși cu mama care va mai sta o perioadă la tratament. Sunt și eu și sora mea și între timp aici au mai deschis diverse proceduri noi. Mama va mai sta câteva săptămâni aici pentru a mai face câteva tratamente care să o ajute cu problemele pe care le are. După cum vedeți, locul ăsta e absolut extraordinar pentru persoanele care au nevoie de îngrijiri, de fizioterapie, de kinetoterapie, de proceduri de recuperare…', a spus Oana Roman pe Instagram pe 7 iunie.

Ajunsă la vârsta de 81 de ani, Mioara Roman se confruntă cu probleme de sănătate delicate. Oana Roman a vorbit acum ceva vreme despre boala cu care a fost diagnosticată mama sa.

„Mama nu se mai bagă în viața mea. Familia mea este cea mai grea povară pe care o duc. Mama are multe afecțiuni, dacă o vezi nu o recunoști. La ea îmbătrânirea a fost bruscă. Am vrut să o internez, dar nu am putut din cauza pandemiei. Are un Parkinson foarte agresiv, nu poate să-și folosească o mână! E greu, nu ești pregătit! Tata știe, dar ce poate să facă? Eu nu merg decât la un spital privat, pentru că acolo mi-au salvat viața. Mama are boală degenerativă ce nu poate fi controlată', a povestit Oana, plângând, în emisiunea Andreei Mantea de la Kanal D.

La jumătatea lunii ianuarie a acestui an, Mioara Roman a suferit o intervenție chirurgicală din cauza unor probleme la colecist.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete