Anunț de ultimă oră facut de organizatorii emisiunii „Vocea României”! Ce se va întâmpla după ce Loredana Groza și Adrian Despot au părăsit scaunele de antrenori

Noul sezon al emisiunii „Vocea României' va începe, în acest an, cu o mulțime de schimbări. Membri juriului nu mai sunt aceiași ca în sezonul trecut și se pare că aceasta nu ar fi singura noutate.

După ce o bună perioadă de timp au circulat zvonuri că Loredana Groza și Adrian Despot vor părăsi scaunele de antronori, informația a fost confirmată obicial chiar pe rețele de socializare ale show-ului. În locul celor doi, în sezonul 8 al emisiunii „Vocea României', vor veni Irina Rimes și Andra Măruță, care vor ocupa scaunele de antrenori. Din fericire, Smiley și Tudor Chirilă și-au păstrat locul în juriul celebrului concurs de talente.

Anunț de ultimă oră facut de organizatorii emisiunii „Vocea României'

Pe pagina de Instagram a emisiunii „Vocea României' a apărut, astăzi, un nou mesaj prin care s-a anunțat că echipa emisiunii va avea un nou membru. Este vorba despre Laura Giurcanu, care este model și vlogger de succes. Ea nu va antrenor și nici prezentator, dar va face parte din echipă.

„Nu e antrenor, nici prezentator, dar va face parte din echipa Vocea României. @lauragiurcanu #vocearomaniei' a fost anunțul publicat pe pagina de Instagram a emisiunii.

Cel mai probabil, telespectatorii show-ului de la Pro TV vor afla ce rol va avea Laura Giurcanu, chiar când va debuta emisiunea „Vocea României'.

Pentru mai multe imagini, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Cine este cel de-al patrulea antrenor de la „Vocea României'? Reacțiile neașteptate ale telespectatorilor: „Dezamăgire totală'

Cine vor fi primii doi antrenori de la „Vocea României'? Organizatorii emisiunii au făcut un anunț oficial

Cum a reacționat Irina Rimes când a primit propunerea de a fi antrenor la emisiunea „Vocea României': „Cineva m-a întrebat la un moment dat…'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Avantaje.ro