Horoscopul chinezesc 2019. Anul Porcului de Pământ pentru Zodia Iepurelui

Anul Porcului de Pământ pentru Zodia Iepurelui

Anul Porcului de Pământ pentu Zodia Iepurelui începe pe 5 februarie 2019 și se încheie pe 24 ianuarie 2020. Va fi un an amestecat, cu suișuri și coborâșuri. Pe ansamblu, însă, va fi un an mai bun, cu progrese care nu se mai pierd. Citește prviziunile în detaliu!

Cele mai bune luni ale anului vor fi pentru tine iunie, decembrie și ianuarie. Fii foarte prudentă în aprilie, august și noiembrie.

Anul Porcului de Pământ pentru Zodia Iepurelui: DRAGOSTE

Dacă ești singură, se pare că anul acesta va trebui să te concentrezi mai mult pe succesul și bunăstarea personală. Vei întâlni oameni interesanți, dar aceștia îți vor deveni mai degrabă prieteni și colaboratori.

Dacă ești într-o relație, îți trebuie mai mult tact și mai multă răbdare ca să meargă înainte. Există riscul să luați decizii independente și contradictorii. Urmarea va fi un soi de înstrăinare, dacă nu chiar conflictele deschise. O să vă meargă mai bine atunci când sunteți în societate și când sunteți înconjurați de familie și prieteni.

Pentru mai mult noroc în dragoste, femeilor li se recomandă accesorii albe, rotunde, iar bărbaților, accesorii de jad sau cristal și detalii galbene în vestimentație.

Anul Porcului de Pământ pentru Zodia Iepurelui: BANI

Nenoroc în dragoste, noroc la bani. Această superstiție va funcționa în anul Porcului pentru cei născuți în Zodia Iepurelui. Întotdeauna va fi prin preajmă cineva care te va orienta exact pe direcția banilor. Și cineva care te va ajuta să-i obții.

Nu este o perioadă potrivită pentru riscuri. În loc de un câștig mare dar riscant, alege câștigul mai moderat, dar sigur. Nu da cu împrumut dacă nu ți se oferă garanții și nu juca sume importante la pariuri sau jocuri de noroc.

Pentru și mai mult noroc la bani, plasează undeva, în birou, un obiect de jad sau de cristal.

Anul Porcului de Pământ pentru Zodia Iepurelui: CARIERĂ

Banii merg mână în mână cu cariera. Varianta cea mai rentabilă ar fi să rămâi pe loc și să urmărești progresul în actuala companie sau activitate. Fii sigură că îți sunt observate eforturile și rezultatele.

Dacă vrei să devii propriul tău angajat, este și aceasta o variantă câștigătoare, dar îți va lua ceva timp să refaci handicapul pornind de la zero. În ambele cazuri, va trebui să fii vigilentă și să nu ai încredere în toată lumea. Nu toți cei din jur sunt onești și binevoitori.

Anul Porcului de Pământ pentru Zodia Iepurelui: SĂNĂTATE

Sănătatea va fi mai fragilă anul acesta. Enegia Yin îți prisosește și îți dăunează, așa că evit-o. Nu te duce la înmormântări. Scurtează timpul petrecut în exclusivitate printre femei. În nopțiel cu Lună plină, ia-ți toate măsurile necesare ca să-ți asiguri un somn liniștit și nicio activitate sau discuție. Frecventează locuri le luminoase, însorite. Mergi, dacă ești invitată, la nunți.Aceasta este energia de care ai nevoie.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop