Anul Iepurelui – liniste si stabilitate

Iepure
Cei nascuti intr-un an al Iepurelui sunt oameni linistiti, deseori introvertiti; sunt de incredere si pretuiesc prietenia adevarata. Sunt profesori sau consilieri talentati; au abilitati de comunicare, dar au nevoie, totusi, de siguranta unui spatiu privat.

Conform credintei chineze, anul Iepurelui este un an linistit, in care poti sa respiri putini dupa agitatia anilor anteriori. Poti sa-ti evaluezi situatia si sa-ti construiesti noi strategii pe care, insa, le vei pune in aplicare ceva mai tarziu.

Anul acesta, este timpul negocierilor, tatonarii, poate al unor acumulari spirituale si profesionale noi. Nu risca in acest an, nu lua hotarari radicale, nu incerca tocmai acum imposibilul.

Chinezii mai spun ca anul Iepurelui este prielnic relatiilor cu persoanele de sex feminin. Aceasta, pentru ca Iepurele este legat simbolistic de Luna iar aceasta guverneaza energia Yin, a feminitatii.

Este un an in care vei fi fericit in familie, daca-i vei acorda suficient timp si atentie. Poti, in aceasta perioada, sa comunici foarte bine cu copiii, fie ca sunt din familia ta, fie ca-ti sunt vecini, pacienti, elevi…

Chinezii sunt convinsi ca noptile cu luna plina din acest an sunt prielnice magiei, ca spritele se manifesta mai puternic ca oricand, actionand pentru protectia si indrumarea noastra.

Una peste alta, poate ca acest an nu-ti va aduce realizari spectaculoase, dar, in aceste vremuri tulburi, bucura-te de stabilitatea si linistea pe care ti-o va aduce!

Urbania

Foto: dreamstime.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Astromania