Anul Dragonului de Apa

Anul Dragonului de Apa

Anul Dragonului de Apa
Dar, tot atat de bine se poate spune ca este un an al asumarii curajoase a riscurilor. Daca anul care s-a incheiat – anul Iepurelui – a fost un an al prudentei, al cumpatarii, acum se pare ca vom trece la actiune. Vom cheltui mai mult – de unde, vom vedea – si ne vom mobiliza pentru proiecte amanate.

Dragonul este dezinhibat, motiv pentru care s-ar putea ca si in plan macroeconomic sa fie initiate investitii curajoase, sa fie luate masuri la limita riscului, mizand pe hotararea maselor de a se mobiliza si de a sustine politicile indraznete.

Totodata, este necesar sa fim pregatiti sufleteste pentru schimbari spectaculoase, atat pe plan profesional cat si personal. Cu alte cuvinte, s-a dus inertia anului care a trecut; urmeaza un an in care sunt posibile mari realizari dar si mari esecuri. Nu actionati sub puterea primului impuls, ganditi-va bine, cantariti cat puteti situatia inainte de a lua o decizie importanta.

Mai mult sau mai putin intamplator, anul 2012 este an bisect, an olimpic si an electoral in multe tari. Unii vor realiza mai mult decat au visat, altii vor cadea cam de sus – in functie de tupeu si de rezistenta la stres. Iar lupta nu va fi mereu cinstita, pentru ca impulsivitatea si determinarea ii va face uneori pe combatanti sa incalce regulile jocului.

Daca e sa-i credem pe chinezi, este potrivit ca cei care-si doresc un copil sa faca in asa fel incat el sa se nasca pana pe 9 februarie anul viitor si va fi un castigator, un lider.

Fiind, insa, sub semnul apei, Dragonul va fi putin temperat, pentru ca apa inseamna teama, slabiciune. Poate ca impreuna vor da o rezultata acceptabila.

Potrivit astrologilor chinezi, apa mai inseamna ceva: calamitati naturale. Ne asteptam, asadar, la inundatii, cutremure si precipitatii excesive, de tot felul.

Privind criza financiara globala, se pare ca anul acesta nu vom avea parte de redresari spectaculoase. Abia din 10 februarie 2013, odata cu intrarea in anul Sarpelui de Foc ne putem astepta la imbunatatiri ale situatiei. Sarpele este intelept si descurcaret, iar focul este elementul optimismului si al fericirii.

Foto: shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Astromania