Anul 2021, anul schimbărilor pentru Lora. Artista a cerut ajutorul fanilor

Anul 2021, anul schimbărilor pentru Lora. Artista a cerut ajutorul fanilor

Lora este una dintre cele mai frumoase femei din România, dar și una dintre cântărețele de succes de la noi din țară. Anul 2021 a început cu numeroase schimbări în viața ei. A revenit pe micile ecrane și o înlocuiește pe Adela Popescu la emisiunea „Vorbește lumea'.

Ea se poate declara o femeie împlinită pe plan profesional datorită aprecierilor numeroase venite din partea fanilor, iar pe plan personal, în urma ultimelor declarații, ea și logodnicul său, Ionuț Ghenu se apropie cu pași repezi de momentul în care vor deveni o familie cu acte în regulă.

Dincolo de aceste aspecte, Lora și-a anunțat fanii că va face o altă mare schimbare în viața sa. Decizia nu a fost ușoară, însă este una benefică pentru organismul ei. Mai exact, Lora s-a hotărât să devină vegană.

Acest tip de regim alimentar presupune renunțarea la produse care provin de la animale, astfel că frumoasa cântăreața va avea o dietă bazată pe plante. Orice schimbare presupune adaptare și noi provocări, motiv pentru care Lora le-a cerut fanilor săi să o susțină pe noul drum.

„Astăzi este prima zi din încercarea mea de a deveni vegană. Urați-mi noroc!', a fost mesajul Lorei postat la InstaStory.

Alegerea de a deveni vegan poate avea mai multe motive. Unele persoane decid acest lucru datorită iubirii lor pentru animale, însă altele vor pur și simplu să adopte un stil de viață mai sănătos. Cea mai cunoscută vedetă din România care a renunțat la carne și a declarat că viața i s-a schimbat considerabil este Andreea Raicu. De asemenea, Anca Țurcașiu a renunțat la care acum mai bine de 20 de ani.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete