Antonio Banderas și iubita lui dovedesc că dragostea nu cunoaște vârstă, distanță sau naționalitate. Cum i-a salvat viața Nicole Kimpel când a făcut atac de cord actorul?

Antonio Banderas este, fără îndoială, unul dintre cei mai faimoși și carismatici actori spanioli. Și, deși a cunoscut o mulțime de femei de-a lungul anilor, frumoasa Nicole Kimpel a fost cea care a reușit să-i cucerească inima.

La 62 de ani, actorul mărturisește că este îndrăgostit și fericit alături de partenera sa. Discreți din fire, fanii nu au știut foarte multe despre ea.

Antonio Banderas și Nicole Kimpel, începuturi dificile

Antonio s-a născut în sudul Spaniei, în Malaga, la 10 august 1960, și nu a visat întotdeauna să devină actor. Prima sa pasiune a fost fotbalul. S-a antrenat din greu și s-a angajat să devină într-o zi un sportiv profesionist. Dar soarta avea alte planuri pentru el și, după ce a suferit o accidentare, a trebuit să renunțe la acest vis. Încet, dar sigur, s-a îndreptat din ce în ce mai mult în ideea de actorie.

Douăzeci de ani mai târziu, la mai mult de 2.000 de kilometri distanță, Nicole s-a născut în Germania. Din cauza profesiei tatălui ei, și-a petrecut o mare parte din copilărie trăind în diferite orașe. Acest stil de viață nomadă nu numai că a ajutat-o să învețe mai multe limbi (franceză, germană, engleză, olandeză, italiană, arabă și spaniolă), dar i-a oferit și o mare perspectivă culturală.

Ulterior, soarta și-a urmat cursul și i-a adus împreună. Actorul și consilierul financiar s-au cunoscut la o petrecere organizată în cadrul prestigiosului Festival de Film de la Cannes. A avut loc o situație foarte ciudată, potrivit lui Antonio, care nu a vorbit despre asta decât mai târziu.

La acea vreme, Antonio nu știa că actuala sa viitoare iubită avea o soră geamănă aproape identică cu ea, pe nume Barbara. Sora ei a fost cea care i-a atras atenția și nu a ezitat să vorbească cu ea, „dar brusc a apărut Nicole, iar inima mea a sărit un pic. Sunt exact la fel, dar am văzut ceva care ieșea în evidență la ea, care m-a atras”, își amintește Antonio, scrie Bright Side.

Dar pe atunci, el era încă căsătorit cu fosta lui soție, Melanie Griffith, așa că acea primă întâlnire a fost pur și simplu amicală.

După ce actele de divorț ale lui Melanie și Antonio au fost finalizate, el și Nicole au reluat legătura și în cele din urmă și-au oficializat relația. Odată ce au fost împreună, Banderas a făcut o declarație care a surprins presa și fanii săi: a spus că va părăsi Hollywood-ul pe termen nelimitat pentru a se ocupa de alte interese din viața sa.

După aceea, el și partenera sa au plecat la Londra pentru a studia designul vestimentar. După ce au terminat cursul, s-au apucat de lucru la primul lor mare proiect împreună, linia de îmbrăcăminte exclusivistă și de succes Antonio Banderas Design. Fiecare dintre ei a adus ceva diferit în echipă. S-au completat perfect unul pe celălalt și au reușit să facă din noul lor brand un succes.

Antonio Banderas and his girlfriend Nicole Kimpel were seen leaving dinner at ‘Craigs’ Restaurant in West Hollywood, CASeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

Problemele de sănătate ale actorului au consolidat relația lor

La începutul anului 2019, Antonio a trebuit să se confrunte cu unele probleme grave de sănătate. Actorul a suferit un atac de cord, iar potrivit acestuia, reacția rapidă a lui Nicole i-a salvat viața.

„Când am început să am simptome, ea a știut ce se întâmplă. Mi-a pus o aspirină sub limbă, iar asta mi-a salvat viața. Am primit o a doua șansă, iar de atunci unele lucruri s-au schimbat în viața mea”, a declarat actorul, mai scrie sursa citată.

Relația lor a devenit și mai puternică, legătura lor a devenit mai intensă, iar ei au decis să înceapă să acorde atenție celor mai importante lucruri din viață.

„Lucrurile cărora le dădeam foarte multă importanță au încetat să mai fie importante. Am trecut să acord atenție lucrurilor reale. Fiica mea este lucrul real, prietenii mei, familia mea.”

Deși au trăit mult timp între Anglia, Spania și Statele Unite, au decis să se stabilească în Andaluzia după atacul de cord al lui Antonio.

Actorul din Malaga a fost extrem de mândru de locurile sale natale, motiv pentru care și-a făcut timp și i-a arătat partenerei sale fiecare colț al frumoasei zone. Nicole a declarat că îi este foarte dor de familia sa, însă locul ei este lângă actor.

„Mi-e dor de familia mea, pentru că nu mai petrec atât de mult timp cu ei ca înainte, dar locul meu este lângă Antonio, iar asta compensează orice altceva. Sunt foarte fericită în Malaga, orașul m-a primit cu brațele deschise și mă simt ca o adevărată Malagueña”, a declarat partenera actorului.

Cei doi sunt împreună de opt ani, însă deocamdată, nu există clopote de nuntă în casa familiei Banderas și nici nu pare că vor exista prea curând.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete