Antonio Banderas a primit un rol misterios

Charismaticul și șarmantul Antonio Banderas a fost anunțat ca unul dintre actorii principali din filmul „Indiana Jones', partea a V-a. Interesant este însă faptul că nimeni nu vrea să ofere nici un indiciu în privința rolului său.

Antonio Banderas va juca în partea a 5-a a filmului Indiana Jones. De data aceasta, pelicula va fi produsă de Disney și se anunță a fi cu multe surprize. Una dintre acestea este faptul că, deși a fost anunțată prezența marelui actor, rolul acestuia în film este învăluit în mister. Filmările au început deja, la Londra, acum o lună, iar filmul va putea fi văzut peste un an.

Din distribuția filmul nu are cum să lipsească Harrison Ford, alături de Phoebe Waller-Bridge și Mads Mikkelsen.

După o absență de pe ecrane, Antonio Banderas pare că a recuperat teren. The Hitman’s Wife’s Bodyguard este cel mai recent film care a fost lansat și urmează Uncharted, în care joacă alături de alți doi actori importanți, Tom Holland și Mark Wahlberg și, în continuare, este vocea faimosului personaj Puss In Boots: The Last Wish.

Iubitul unei femei de 39 de ani…

Dacă în plan profesional, lucrurile merg atât de bine, și pe plan personal lucrurile s-au îndreptat într-o direcție bună.
După o căsătorie notorie, cu actrița Melanie Griffith, Antonio Banderas a preferat, după cum el însuși mărturisește, o prezență mai calmă. În revista „Vanity Fair', Antonio Banderas povestea, fără reținere, despre cele două femei din viața lor: „Nicole (n.r. – Kimpel) mă completează, fiindcă eu am o bună intuiţie. Acum am nevoie de o persoană care să ştie să înţeleagă vârtejul în care mă mişc, să-l accepte, să mă ajute. Viaţa mea s-a schimbat în bine de când sunt cu ea. Eferverscenţa lui Melanie era toxică pentru mine', a spus Banderas. Stella del Carmen este numele fiicei lui Antonio Banderas cu actrița Melanie Griffith, cu care are o relație foarte bună.

Foto: Shutterstock

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Avantaje.ro