Antonia și-a revenit în simțiri. Ce-a pățit cea mai frumoasă româncă?

Antonia

Chiar și cele mai frumoase femei suferă… Și lor li se frânge inima, li se face dor, și sunt rănite. Și ele plâng și verifică mesageria telefonului… Îți vine să crezi că până și Antonia se uită cu nerăbdare la mesaje? De curând însă, Antonia și-a revenit în simțiri. Ce-a pățit cea mai frumoasă româncă?

„Absolut tot mi-a lipsit cât a fost plecat. Alex mă completează în tot, mă sfătuiește, mă ajută, mă susține, este un om minunat pe care mă bazez în toate și a fost greu. Din fericire, acum s-a întors și sunt extrem de fericită. Mi-a fost foarte dor!', povestește artista.

Face referire, așa cum bine ne-am dat seama, la Alex Velea și perioada în care acesta a fost plecat în aventura Asia Express.

'Știam cât de greu va fi, adică amândoi ne-am asumat că va fi greu, că ne va fi super dor, că ne este foarte greu să stăm departe unul de celălalt. Însă a fost ceva ce a vrut să încerce și am fost de acord amândoi că ar fi momentul să facă acum acest lucru. Și da, știam că se va lăsa cu multe lacrimi', declara Antonia pentru Viva la puțin timp după plecarea iubitului ei.

În ciuda faptului că erau văzuți ca și finaliști, dacă nu câștigători ai competiției, Alex Velea și Mario Fresh au fost eliminați destul de devreme. Până să ajungă acasă, cei doi au făcut o serie de declarații interesante. „Noi am plecat cu un gând, dar așa cum se întâmplă în general, lucrurile s-au dovedit a fi altfel. Nu ne e deloc ușor, ne chinuim în fiecare zi, dar o să ne adaptăm. Până acum ni s-a lipit burta de spate. Noi suntem obișnuiți cu un anumit regim alimentar, iar aici totul e prăjit în mult ulei, pâinea e foarte dulce, parcã e cozonac etc. Ni se pare monstru de greu și uneori ne întrebăm de ce am venit', au povestit cei doi.

Foto > Facebook

Citește și:

Andreea Marin a publicat mai multe fotografii rare cu fiica ei! Violeta a împlinit 12 ani

Gabriel Bădălău, replică pentru fosta soție, artista Claudia Pătrășcanu: „Nu poți construi un regat cu …'

Slăbește ca Gina Pistol. 5 alimente la care a renunțat pentru a arăta ca o zeiță

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete