Antonia, însărcinată pentru a patra oară? Ce a publicat în mediul online?

Bebe nr. 4 pe drum? De aproape șapte ani, artiștii Antonia (31 de ani) și Alex Velea (36 de ani) formează unul dintre cele mai frumoase și solide cupluri.

Perechea are împreună doi fii, Dominic și Akim, în vârstă de 5 și, respectiv, 3 ani. Artista mai are o fiică, Maya, în vârstă de 10 ani, din primul mariaj.

Recent, pe contul personal de Instagram, Alex Velea a publicat un story în care apărea un emoticon cu o femeie însărcinată.

Antonia, însărcinată pentru a patra oară? Ce a publicat în mediul online?

În urma acestuia, cuplul a primit numeroase mesaje în care era felicitat. La scurt timp, artistul le-a mulțumit urmăritorilor săi, mărturisind că sunt [el și Antonia, bănuim] foarte bucuroși.

Și mai recent, întrebată de un urmăritor dacă este însărcinată, Antonia a răspuns cu un GIF care zicea: „Da? Nu? Poate?”.

„Nu am închis poarta de tot. Poate apare și al patrulea copil. Momentan suntem foarte fericiți așa”, mărturisea Antonia în urmă cu ceva timp.

Totodată, întrebată dacă ea și Alex s-au căsătorit în secret, solista a mai spus: „Poate”.

Pe umărul stâng, Antonia și-a tatuat de curând jumătate din chipul artistului. „Diamantul meu, Antonia”, a scris Alex Velea, în mediul online.

Care este secretul relației lor?

„Certurile apar în orice cuplu, dar sunt lucruri minore, peste care trecem ușor. Nu le lăsăm să ne afecteze. Mă împacă fi­ind el însuși sau făcând câte-o glumiță.

Faptul că am trecut prin multe momente grele îm­preună ne face să ne fie greu să stăm certați, mai ales pentru niște treburi mici. Ne-am călit!”, spunea artista în trecut, pentru VIVA!.

„Ne facem de fiecare dată timp pentru noi doi, pentru că așa se păstrează relațiile, cu timp petrecut îm­preună, relaxare.

Acesta este un plus în relația noastră, fap­tul că avem o chimie sexuală extraordinară (zâmbește)”, a mai declarat Antonia, pentru aceeași sursă.

Cariera Antoniei a început în urmă cu 11 ani, în 2009, odată cu lansarea hitului „Roses on Fire”, în colaborare cu Tom Boxer. Piesa a avut succes atât pe plan național, cât și internațional.

După ce a câștigat emisiunea-concurs Star Factory, la sfârșitul anului 2003, și după participarea în competiția Big brother, Alex a colaborat cu artistele Anna Lesko și Anda Adam, lansându-și primul album solo, Yamasha, în anul 2006.

Foto: Instagram

Citește și:

Ce i-a spus Jennifer Aniston Angelinei Jolie înainte ca actrița să-i devină amantă soțului ei, Brad Pitt?

A apelat sau nu Kate Middleton la botox? Ce au spus specialiștii și cum a răspuns Palatul Kensington?

Kate Middleton a vorbit despre ședința foto realizată imediat după nașterea primului ei copil

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete