Antonia, imagini ne-editate în mediul online. Fanii au reacționat imediat: „Nu te sfiești să…”

Antonia e una dintre cele mai iubite și apreciate cântărețe de la noi. Mulți spun că e și cea mai frumoasă româncă. Recent, artista a atras atenția cu o serie de fotografii la care fanii au reacționat imediat.

Antonia se poate considera o femeie împlinită pe toate planurile. Ea se bucură de o carieră strălucitoare și o familie frumoasă alături de Alex Velea. Frumoasa cântăreață este mama a trei copii care i-au moștenit frumusețea.

Vedeta postează foarte des imagini cu ea în cele mai sexy ipostaze, iar recent le-a arătat fanilor ei poze ne-editate din care se vedeau, în mod evident, defectele. După trei sarcini, Antonia și-a revenit foarte repede la silueta care a consacrat-o, însă urmele acestora nu au dispărut în totalitate.

Deși are grijă la alimentați, face sport și numeroase alte proceduri, ea și-a pozat vergeturile de pe coapse. Aceste imagini au fost apreciate de fanii săi lăsându-i numeroase mesaje în care o felicitau pentru curajul ei de a se expune așa cum este ea, fără alte filtre.

„Ultima e preferata mea🌈'/„Cea mai frumoasa femeie din Romania😍😍'/ „Foarte feminină și frumoasă. Ca întotdeauna de altfel!! ❤️🥰și pozele sunt foarte reușite ❤️'/ „Superbă!'/ „Ești f frumoasă, ai toată stima mea❣️ Mă bucur că nu te ferești de defecte, și că nu te sfiești să le arăți. Asta înseamnă să fi matur. Îți ador familia, multe bucurii îți doresc ❣️❤️🥰😘', sunt câteva dintre mesajele primite de Antonia în secțiunea de comentarii din partea fanilor.

AntoniaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

În urmă cu ceva timp, frumoasa brunetă le-a arătat o fotografie cu burtică de gravidă, iar fanii au crezut că este însărcinată din nou. Spre dezamăgirea acestora, imaginea era o amintire din timpul sarcinii cu unul dintre băieți.

Din nefericire, potrivit declarațiilor lui Alex Velea, sănătatea nu-i permite iubitei sale încă o sarcină.

„Sănătatea nu îi mai permite iubitei mele să facem al patrulea copil. Grupa de sânge nu îi mai permite treaba asta. Și cu siguranță copilul ar avea de suferit și nu vreau să se întâmple asta sau să riscăm. Și zic că avem trei copii…e ok’, a declarat în urmă cu ceva timp cântărețul, invitat fiind la o emisiune TV.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete