Antonia, dezvăluiri despre botezul băieților: „Nu mi-am botezat copiii nici până în ziua de azi. Îmi spunea lumea că o să ard în iad”

Antonia este una dintre cele mai frumoase femei din România. Dincolo de aspectul fizic, aceasta este și foarte talentată având la activ numeroase piese care au devenit adevărate hit-uri în lumea muzicală.

Antonia se bucură acum de o viață liniștită alături de Alex Velea și cei doi băieți. Cântăreața mai are o fată dintr-o căsnicie anterioară, iar lupta pe care a dus-o cu fostul soț a împiedicat-o să-și pună în ordine viața. Antonia și Vincenzo Castellano au fost în proces de divorț, cât și de custodie a Mayei foarte mult timp, însă lucrurile s-au finalizat amiabil, iar cei doi sunt în relații bune acum, mai ales de dragul micuței.

Deși era căsătorită cu Vincenzo, dar separați, frumoasa cântăreață și-a refăcut viața alături de Alex Velea și a dat naștere copiilor acestuia, Dominic (6 ani) și Akim (5 ani). Micuții, însă, nu au fost botezați, iar acest lucru a atras numeroase controverse în rândul cârcotașilor. Invitată într-un podcast al Amaliei Năstase, Antonia a dat cărțile pe față și a dezvăluit care este motivul pentru care nu și-a creștinat băieții până la această vârstă.

„Eu nu mi-am botezat copiii nici până în ziua de azi. Pentru că aveau alt numele. Nu purtau numele lui Alex. Mă judeca lumea. Îmi spunea că o să ard în iad, că o să ni se întâmple lucruri rele, că trăim în păcat. Că nu vreau să-i botez. Cum să crezi așa ceva… tu nu cunoști situația mea. Am vrut să termin treaba cu divorțul și am vrut să încep de la 0 cu nunta. Să iau numele lui și copiii la fel', a declarat Antonia cu ochii în lacrimi.

antonia si maya 2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Antonia are o relație foarte bună cu fiica sa, deși aceasta locuiește cu tatăl și bunicii ei în Italia. Recent, cântăreața a fost împreună cu Alex Velea și băieții pentru a-i fi alături de ziua ei. Imaginile postate în social media au arătat că lucrurile au intrat pe un făgaș normal și nu mai au motive de certuri sau neînțelegeri.

Foto: Captură Youtube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete