Antonia: „Da, știam că se va lăsa cu multe lacrimi!”. Care este motivul suferinței celei mai frumoase femei din România?

Antonia trece printr-o perioadă grea a vieții. Este singură cu cei trei copii, însă privește cu încredere spre viitor. Să fie oare situația, încă, incertă a Mayei, fetița din prima căsătorie sau despărțirea temporară de bărbatul vieții ei, Alex Velea?
„Știam cât de greu va fi, adică amândoi ne-am asumat că va fi greu, că ne va fi super dor, că ne este foarte greu să stăm departe unul de celălalt. Însă a fost ceva ce a vrut să încerce și am fost de acord amândoi că ar fi momentul să facă acum acest lucru. Și da, știam că se va lăsa cu multe lacrimi', a declarat Antonia într-un interviu acordat revistei VIVA, apropo de decizia iubitului ei de a participa la Asia Express.

„Îmi este greu fără Alex, mi-e foarte dor de el şi abia aştept să îl văd. Mă ajută să îl am pe Alex alături la fiecare pas pentru că mă susţine, ne sfătuim şi mă echilibrează. De copiii noştri mă ocup împreună cu părinţii noştri. Am puţini prieteni, dar sunt oameni pe care ştiu că mă pot baza oricând. Singurul lucru care nu-mi place ca artistă este că de multe ori stau departe de casă, de copiii mei şi de Alex, iar asta este greu', a mărturisit Antonia.

Sunt aproape 3 luni de când Alex Velea a acceptat provocarea Asia Express și de atunci frumoasa artistă se ocupă singură de cei trei copii pe care îi are. În plus, Antonia face față cu brio și obligațiilor profesionale pe care le are. „Mereu m-am simțit susținută și binecuvântată și îi mulțumesc lui Dumnezeu de fiecare dată pentru tot ce am. Am și eu momente ca oricine, atunci când simt că lucrurile nu se leagă, dar e normal să fie și așa', conchide iubita lui Alex Velea.

Foto: Facebook

Citește și:

Mirela Vaida, goală în cadă pe Instagram. „Soacră-mea mi-a făcut poza'

Marian Godină la un pas de a fi înjunghiat pentru că a încercat să salveze o femeie

Mioara Roman a ajuns la spital. Oana Roman a recunoscut care este, de fapt, starea de sănătate a mamei sale

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete