Antidot Forte – pentru un sistem imunitar puternic

Sistemul nostru imunitar este un mecanism extrem de complex, un mecansim de apărare al corpului împotriva diferiților agenți patogeni. Rolul său este deosebit de important deoarece sistemul imunitar încearcă să elimine sau să înlocuiască corpurile străine care ne intră în organism. Cei mai comuni agenți patogeni (care cauzează boli sau infecții) sunt următorii:

Virusuri. Organismele infracelulare, care nu se pot multiplica de unele singure se multiplică cu ajutorul unor celule parazite.

Bacteriile. Organismele unicelulare care nu au nuclee celulare, sunt cele mai numeroase forme care există pe pământ, au diferite mărimi și forme. Cel mai mare număr de bacterii din corpul uman se află în flora intenstinală. Majoritatea speciilor de bacterii care trăiesc în corpul nostru sunt inofensive, benefice chiar. Însă, unele specii sunt patogene și, odată intrate în corpul nostru, pot cauza diferite infecții sau boli. Bacteria poate fi în mod normal distrusă de antibiotic.

Viermi și paraziți. Sunt organisme care trăiesc în afara altor organisme, în interiorul acestora și se hrănesc cu nutrienții acestora. Cauzează umeroase deficiențe și boli. Paraziții eliberează toxine care ajung în sânge.

Pentru o viață sănătpasă și echilibrată trebuie să mâncăm sănătos, să facem mișcare, să gândim pozitiv, să avem grijă de noi într-un cuvânt. Pe scurt, trebuie să avem o viață echilibrată, un lucru aproape imposibil în zilele noastre. Dat fiind faptul că nu toate depind de noi, factori precum poluarea, mâncarea procesată, stresul zilnic, chimicalele regăsite în aproape toate produsele regăsite în jurul nostru, trebuie să consumăm produse cu efecte antivirale, antibacteriene și antifungice pentru a le permite agenților patogeni să se multiplice și să ducă la apariția unor boli sau să complice alte boli preexistente.

Antidot Forte este un produs care conține plante care cresc imunitatea, cu un efect antiviral, antibacterian și antifungic. Plantele conținute sunt armonizate ca efect și cantitate pentru a se asigura eficiența tuturor factorilor care pot scădea imunitatea.

Ce conține Antidot Forte?

Ghimbir – proprietăți antiasmatice, elimină secrețiile din plămâni. Are un efect adjuvant în privința indigestiei. Este ideal în afecțiunile digestive, bolile de plămâni.

Frunze de măsline – efecte benefice împotriva virusurilor.

Turmeric – este considerat cel mai puternic antiinflamator natural, un antioxidant eficient, este în egală măsură antiseptic.

Echinacea – are un efect imunomodulator, stimulează imunitatea. Este folosit datorită abilității sale de a mobiliza leucocitele.

Usturoi negru – recunoscut drept măsură prevenitvă împotriva bolilor contagioase.

Gentiana – stimulează secrețiile gastrice. Este ideală împotriva viermilor intestinali.

Gheara pisicii – bogată în alcaloizi (substanțe cu efecte alcalinizante), cu efecte antiinflamatorii, cu efecte de protecție asupra sistemului imunitar.

Cimbru – o plantă cu proprietăți tonice, antibacteriene, cu o acțiune carminativă și analgezică (capabilă să calmeze durerea).

Cum se administrează Antidot Forte?

O capsulă de trei ori pe zi înainte de mesele principale.

Mai multe detalii pe ePRET.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial