Antalya, destinația familiei tale

Prietenoasă, cochetă, cu plaje lungi și vestigii istorice, stațiunea te îmbată cu frumusețile naturale și aromele turcești, dar mai ales, te cucerește cu obiective turistice unice. Dacă ești în căutarea vacanței de vară ideală, alături de cei dragi, îți recomandăm 7 zile de poveste în imperiul all inclusive al Antalyei.

avantaje.Antalya.4.5.2015.BT

Parcuri acvatice, aventuri la superlativ

Stațiunea turcească este brodată de o mulțime de locuri dedicate distracției și zone exclusiviste unde cei mici pot simți pe deplin ce înseamnă aventura. Parcurile acvatice sunt adesea pline, mai ales în sezonul de vârf, când foarte mulți turiști aleg această stațiune fermecătoare. Scapă de zilele toride de vară in Aquapark-ul Dedeman, unde posibilitățile de petrecere a timpului liber sunt nenumărate. Tobogane cu grade diverse de dificultate, piscine cu valuri, zone de relaxare cu șezlonguri, umbreluțe și baruri unde poți servi o băutură rece și partea dedicată celor mici, unde se pot bălăci în voie. Parcul Dedeman este sinonim cu distracția, astfel că, o zi petrecută în tunelurile cu apă va fi fabuloasă.

Atmosferă tipic turcească

Antalya este recunoscută pentru ofertele all inclusive, pentru resorturile luxoase dar mai ales pentru preparatele tradiționale delicioase. Poți simți atmosfera tipic turcească în zecile de localuri și restaurante cu specific, care organizează adesea petreceri cu cadâne.

Pe lângă lux și exuberanță, Antalya păstrează aerul vremurilor trecute, accentuat de clădirile vechi și construcțiile medievale. Patrimoniul cultural al orașului constă în situri arheologice foarte vechi și un centru istoric unde se simt încă influențele romane și bizantine. Zona este cunoscută sub denumirea de Kaleici, unde vei surprinde atmosfera medievală odată ce ai pășit pe poarta veche Hadrian, unul dintre simbolurile locului.

Casele în stil otoman sau bizantin și ruinele zidurilor de apărare s-au “pierdut” printre buticurile elegante, magazinașele de suveniruri și localurile moderne. Vechea Antalya te cucerește cu oferte de shopping nenumărate, dar și cu restaurante unde poți consuma preparate de îți lasă gura apă.

de Mădălina Isar

 

Sejur Antalya http://sejur.besttourism.ro/Turcia/Alanya/42885/sejur-Alanya-Kleopatra-Royal-Palm/278896.html

Kleopatra Royal Palm 4*- de la 363 euro/persoană, 7 nopți de cazare cu all inclusive, transport cu avionul, transferuri, asistență turistică. Detalii pe www.besttourism.ro, call center 031/226332

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Timp Liber