Anna Lesko s-a pozat super sexy printre muncitori?

Anna Lesko a răbufnit după ce i s-a reproșat că își expune prea mult formele

Anna Lesko, surprinde din nou. Artista a revenit pe instagram cu o poza super sexy așa cum ne-a obișnuit deja. De data aceasta, însă, imaginația este provocată.

Întrebarea este: Anna Lesko s-a pozat super sexy printre muncitori? Poate că da, să sperăm că nu, vorba poetului, ideea este că artista surprinde de fiecare dată.

Și de data aceasta detaliile sunt la locul lor: privire sexy, atitudine de divă, lenjerie intimă la vedere. Ceea ce este nou în peisaj sunt urmele de praf din jur.

https://www.instagram.com/p/B9Qo17RgL98/

Anna Lesko nu ratează niciun moment să fie sexy, iar acesta lucru e evident dacă ne uităm pe conturile ei de social media. Mai nou, frumoasa artistă s-a folosit de șantierul pe care-l are acasă pentru a-i fi decor în cadrul unei ședințe foto absolut nonconformistă. Semn bun se pare după ce cu puțin timp în urmă se plângea de calitatea proastă a lucrărilor prestate de echipa de muncitori pe care i-a angajat să-i finiseze casa.

https://www.instagram.com/p/B8BvvRkgG9m/

“Bani cheltuiţi, aruncaţi pe geam. Doamne, cât de frumos putea să fie”, au fost cuvintele dezămăgitoare ale vedetei atunci.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete