Anisia Gafton a câștigat „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Ea a fost desemnată Regina Junglei după 3 luni de concurs

Anisia Gafton e Regina Junglei, ea a fost desemnată câștigătoarea emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici' 2022, emisiune difuzată la Pro TV. După trei luni de competiție în Republica Dominicană, show-ul a ajuns la final.

După o luptă aprigă, care a durat aproape trei luni, și după multe dueluri pe care le-a câștigat, Anisia Gafton a câștigat „Sunt celebru, scoate-mă de aici' și a fost încoronată drept Regina Junglei, transmite protv.ro.

„Este unul dintre cele mai fericite momente din viața mea. Nu îmi vine să cred că sunt aici. Rux, mulțumesc din inimă! În momentele grele mă gândeam să nu o dezamăgesc. Nu îmi vine să cred că am câștigat!', a spus ea după ce a câștigat.

După o luptă aprigă, care a durat aproape trei luni, și după multe dueluri pe care le-a câștigat, Anisia Gafton a câștigat „Sunt celebru, scoate-mă de aici'SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Înainte de a afla că ea e marea câștigătoare a emisiunii, Anisia Gafton a vorbit despre participarea ei la „Sunt celebru, scoate-mă de aici'. A revenit de ceva vreme acasă, după junglă.

„Ce să zic, sunt în viață, sunt bine, sunt întreagă la cap, nu am luat-o pe câmpii. Sunt întreagă la cap și plină de viață.

Seara, când mai dorm, mă mai trezesc cu coșmarul că mai este o probă și că, de fapt, eu nu dorm acum, eu trebuie să mă trezesc să mă duc la probă. După ce am venit acasă, cred că vreo două săptămâni doar așa eram, că trebuie să mă duc la probă', a dezvăluit vedeta, pentru Ego.ro.

„Am avut comentarii pozitive, chiar mă bucură foarte mult. Am avut comentarii spectaculos de frumoase. Nici eu nu mă așteptam să resist și nu mă așteptam să fac față. Toată lumea zicea: „Mamă, cât de puternică ești!'.

Bun, am demonstrat și celorlalți, dar cel mai important este să îmi demonstrez mie. Mi-am demonstrat mie că pot să fac. Pentru mine este un lucru extraordinar, tot timpul trebuie să îmi demonstrez mie. Pentru mine e un câștig foarte mare', a mai spus Anisia Gafton, pentru sursa citată.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete