Anghel Damian, despre relația cu actrița Lia Bugnar: „Dragostea ține de echilibru și armonie”

Actrița Lia Bugnar, în vârstă de 51 de ani, formează de ceva timp un cuplu cu actorul Anghel Damian, în vârstă de 28. Lia și Anghel sunt ambii scenariști ai serialului Vlad, difuzat de Pro TV.

Recent, cei doi au vorbit despre relația lor.

Anghel Damian, despre relația cu actrița Lia Bugnar: „Dragostea ține de echilibru și armonie”

„A fost și este o întâlnire excepțională, o relație formatoare pentru amândoi, din toate punctele de vedere.

Dacă ar trebui să o descriu în cuvinte, n-aș reuși să cuprind esența ei, așa că mă rezum la a o trăi liber și fără prejudecată.

Cred că iubirea, fiind una dintre puținele întâmplări pentru care ne este dat să le trăim, devine automat providențială”, a spus Anghel Damian, pentru VIVA!, despre relația cu Lia.

„Dragostea în vremea pandemiei (sau în afara ei) ține de echilibru și armonie. Ea nu se exprimă prin gesturi mari, ci mai degrabă prin încrederea absolută în omul de lângă tine, prin sentimentul că eul tău profund, acela lipsit de mecanismele de protecție, e în siguranță lângă partenerul tău.

Așadar, dacă ar fi să fac un decupaj succint, dragostea ar fi o privire, o îmbrățișare, un alint venit de nicăieri, o doză bună de râs, un film văzut în doi … Fericirea lucrurilor simple trăită împreună”, a mai spus actorul.

Lia Bugnar: „Uit mereu că suntem născuți la așa distanță”

„Anghel e mai deștept decât mine și, de multe ori, mai matur. Uit mereu că suntem născuți la așa distanță încât e de mirare că suntem contemporani.

Oamenii care șușotesc că așa ceva nu se cuvine nu trebuie să înțeleagă nimic. Pot șușoti în continuare dacă șușotitul îi binedispune”, a declarat și Lia Bugnar, pentru Unica, despre relația lor.

„Nu am trăit niciodată în afară iubirii, de la prima mea relație, care a fost la 19 ani, nu mi s-a întâmplat să rămân singură niciodată.

Poate o fi un noroc, poate nu. Poate au și perioadele de singurătate rostul lor. Fapt e că, pentru mine, iubirea a fost mereu un lucru firesc, care a făcut parte din viața mea”, a mai declarat actrița.

Foto: Facebook

Citește și:

Răspunsul Andreei Bălan pentru cei care i-au spus că este zgârcită: „Am devenit extrem de cumpătată”

Ea este fiica celei mai de succes femei de afaceri din România! Cum arată Norvina, fiica Anastasiei Soare?

Prințul William și Kate Middleton aniversează azi 9 ani de căsnicie! 12 lucruri pe care nu le știai despre nunta lor

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete