Angelina Jolie și Brad Pitt au acceptat încă de la început identitatea lui John Jolie-Pitt

Lumea s-a oprit în loc când știrile despre faptul că Angelina Jolie era însărcinată cu primul copil biologic al lui Brad Pitt au devenit publice. Cei doi erau deja părinți adoptivi ai lui Maddox și Zahara când a început nebunia mass-media asupra primului copil cu gene Jolie-Pitt. Interesul a fost atât de mare încât a generat un război de licitație pentru fotografiile timpurii ale copilului.

Intensitatea atenției mass-media este cea care i-a determinat pe Brad și Angelina să călătorească în Namibia pentru naștere. Acolo, pe 27 mai 2006 s-a născut Shiloh Nouvel Jolie-Pitt. Bebelușului i s-a atribuit sexul feminin la naștere, dar identitatea de gen a copilului a intrat în discuție încă de la o vârstă fragedă.

Cu ochii ațintiți asupra acestui copil, paparazzi au avut multe de spus, pe măsură ce copilul a crescut. În 2008, Brad a vorbit pentru prima dată despre faptul că Shiloh a preferat un nume diferit. La acea vreme, părinții au crezut că este o fază specifică celor mici.

„Vrea să fie numită doar John. John sau Peter. Așa că trebuie să-i spunem John”, a spus el pentru Oprah.

„John. Sunt John!'

Numele a rămas, iar părinții au fost în regulă cu acest lucru. De asemenea, ei au fost de acord cu afinitatea pentru frații săi și cu dorința de a se îmbrăca în haine masculine.

„Vrea să fie băiat', a declarat Angelina pentru Vanity Fair. „Așa că a trebuit să-i tundem părul. Îi place să poarte haine de băieți. Ea crede că este unul dintre frați.'

S-a zvonit că familia și prietenii se referă la copil ca fiind John de ceva timp. Au existat chiar zvonuri că John a început să blocheze pubertatea pentru a-și schimba fizionomia. Nimic din toate acestea nu a fost comentat sau confirmat de Brad sau Angelina.

John pare un adolescent fericit și sănătos. Adolescentul are câțiva prieteni celebri în Millie Bobby Brown și Suri Cruise. John se bucură de o relație frumoasă cu părinții și cu frații săi.

Până în prezent, copiii Jolie-Pitt sunt foarte discreți în ceea ce privește viața personală, la fel de mult ca părinții lor. Niciunul dintre ei nu este activ pe rețelele de socializare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Avantaje.ro