Angela Similea, victima unui blestem? I-au murit soții de cancer incurabil

Angela SimileaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

A fost Diva României, dar nu a avut o viață ușoară. A avut 4 soți și are un singur fiu, Sorin Hilgen, care locuiește acum în America. 

Angela Similea nu împlinise 20 de ani când s-a căsătorit cu un rugbist, pe nume Andi Constantin. Din cauza unei răni provocate de un sport atât de dur, primul soț al artistei a făcut cancer osos poziționat în zona genunchiului și s-a stins din viață la nici 40 de ani. Angela Similea divorțase deja de el, imediat după Cerbul de Aur din 1970.

Angela Similea, victima unui blestem? I-au murit soții de cancer incurabil

Relația cu Victor Surdu a fost o iubire răvășitoare așa cum sunt toate iubirile maturității. Amândoi mai fuseseră căsătoriți, amândoi erau trecuți prin bune și rele. S-au cunoscut la câțiva ani după Revoluție când steaua de divă a Angelei intrase într-un con de umbră. România voia altceva și cerea cântăreți străini. Pentru că, așa cum ea singură a declarat, artiștii nu au salariu, începuse să aibă probleme cu banii. Victor Surdu a fost cel care i-a plătit datoriile și care s-a îndrăgostit nebunește de ea. A fost o iubire reciprocă. Moartea lui Victor Surdu a lăsat-o pe Angela Similea neconsolată și tristă. Cancerul de pancreas este unul dintre cele mai periculoase tipuri de cancer care nu-ți dă nicio soluție de vindecare iar moartea este cumplită și fulgerătoare.

După decesul celui de-al patrulea soț, Angela Similea s-a retras în America la fiul ei, Sorin, pe care artista l-a făcut cu muzicianul Sorin Movileanu, cel de-al doilea soț al acesteia. Deși s-a spus despre Sorin Movileanu că ar fi murit de cancer la ficat, se pare că jurnaliștii l-au descoperit perfect sănătos judecând după pozele de pe Facebook, în Belgia.

Foto: Facebook

Citeste și:

Marina Voica a iubit cu patimă, timp de 17 ani, un bărbat care a murit la doar 41 de ani de cancer

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete