Andrei Ștefănescu, declarații surprinzătoare despre divorț: „Sunt lucruri în viață pe care…”

Andrei Ștefănescu și soția lui s-au căsătorit în 2019 la starea civilă. Lucrurile păreau a fi foarte bune între ei și dragostea ce și-o purtau unul altuia părea invincibilă, însă se pare că la un moment dat ceva s-a întâmplat și au decis să o ia pe drumuri separate.

Cei doi au împreună un băiețel, iar pentru liniștea lui emoțională, Andrei și Antonia au în continuare o relație decentă și nu își poartă pică unul altuia.

Au trecut deja câteva luni de la separare, însă abia acum Andrei Ștefănescu a putut să ofere detalii despre a doua căsnicie eșuată. Este aproape imposibil ca cineva să treacă printr-un divorț fără greutăți, oricare ar fi ele, sufletești sau materiale.

Relația dintre artist și soția lui începuse să se degradeze și pentru a nu-și face rău unul altuia, chiar daca îl au pe micuț, au decis să se despartă, însă nu și-au adus acuze unul altuia pentru căsnicia destrămată.

„Dacă aș putea să explic…nu știu ce s-a întâmplat. Sunt lucruri în viață pe care nu le putem explica, se întâmplă și atât. Asta a fost. Nu ne-a luat prin surprindere, așa a fost să fie. Nu știu dacă poți să povestești, pur si simplu se întâmplă și atunci e cel mai bine să rupi legătura.

Cel mai bine e ca Ayan să nu simtă. Relația mea cu el e mai bună, am petrecut timp cu el pe care nu l-am petrecut înainte. Am încercat să îmi fac mai mult timp pentru mine cu el decât înainte. La un moment dat va înțelege, dar mai bine să o facă mai târziu. Trebuie să aștepți relația următoare ca să vezi dacă ai învățat ceva.

Viața e atât de surprinzătoare și de ciudată, încât trebuie să aștepți pasul următoare. Eu și cu ea avem o relație foarte bună, frumoasă. Ieșim cât de des putem cu copilul. Avem o relație civilizată', a mărturisit Andrei Ștefănescu în cadrul unei emisiuni.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete