Andrei Duban, tulburat de întâlnirea cu Elena Ceaușescu: „Mi se părea o scorpie când tăcea”

Andrei Duban încântă de fiecare dată publicul atunci când este invitat într-o emisiune TV. Actorul e mereu pus pe glume și a învățat arta de a povesti. Cu siguranță, i-ai recunoscut vocea inconfundabilă în reclamele de la M&MS și RedBull.

Andrei Duban a absolvit cursurile de actorie la Academia de Teatru și Film, a avut diverse colaborări în televiziune, inclusiv cu TVR 1 și Kanal D, a dublat vocile personajelor din desene animate, a jucat în filme, iar în prezent – în piese de teatru.

Invitat la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Stai să zic eu', cu Dragoș Mușat (Tetelu) și Cosmin Natanticu, actorul a povestit o întâmplare care l-a marcat în vremea comunismului.

„A fost o chestie contradictorie. Ea (n.r. Elena Ceaușescu) mi se părea o scorpie când tăcea, mi se părea o femeie rea, după care mi-am luat așa o lecție, după unul dintre spectacole, au trimis mașina după mine la școală. Am fost scos din clasă, nu apucasem să le spun părinților și m-au dus la Comitetul Central. Am intrat în biroul președintei Organizației de Pionieri. M-a felicitat și mi-a spus că are un cadou pentru mine de la tovarășa Elena. Eu, în momentul ăla, am zis că e la mișto (…). Două cadouri mi-a făcut de-a lungul timpului. Când eram mai mic, o mașinuță de curse, de Formula 1, care la spate avea o rotiță și o brichetă, dar am aflat mai târziu asta. Când mergeau roțile din spate, ieșea mici scântei, ca la brichetă (…) Mă invidiau toți când au văzut ce aveam, dar le-am dat-o tuturor să se joace. Mai târziu, eram deja la liceu și am primit cadou un stilou cu peniță de aur cu care ei semnau decretele prezidențiale. Nu-l mai am, mi l-au furat la Revoluție. Nu am vorbit cu tovarășa niciodată (…)', și-a amintit Andrei Duban.

Poți urmări podcastul integral pe YouTube 

– Articol în parteneriat cu HappyFishTV –

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete