Andrei Dascălu, mesaj emoționant pentru Zannidache: „Când am aflat că Zanni va…”

Emisiunea-concurs Survivor România 2021 a luat sfârșit sâmbătă. Andrei Dascălu a pierdut în fața lui Zanni, acesta din urmă având cele mai multe voturi de susținere din partea publicului.

Războinicul a făcut primele declarații după înfrângerea sa și i-a transmis un mesaj emoționant lui Zannidache. Andrei Dascălu nu are resentimente față de rezultatul obținut, din contră este foarte mândru de lucrurile pe care le-a realizat în Republica Dominicană și se bucură că a fost în marea finală.

Acesta l-a felicitat pe Zanni și i-a spus că acum își poate împlini visul de a-și cumpăra o casă a lui. Mai mult decât atât, războinicul a vorbit foarte frumos despre adversarul său și consideră că sunt foarte asemănători. De asemenea, el susține că experiența Survivor România l-a făcut mult mai încrezător în propria persoană și ar vrea să fie un model mai ales pentru copii.

„E cea mai mare realizare de-a mea de până acum. Eram cumva conștient că nu am șanse în fața lui Zanni, un războinic în fața unui faimos nu prea are șanse.

Sunt mândru, mă simt împlinit că am ajuns până aici. Plec împlinit acasă, poate am fost un exemplu pentru oamenii de acasă, în special pentru copii. Crește inima în mine, am făcut multă lume fericită. Îl felicit pe Zanni, să-ți cumperi apartament. 

(…) Când am aflat că Zanni va participa la Survivor, m-am bucur că voi concura cu el. Eu îi știam melodiile, îi știam povestea. Îl apreciez pentru că a trecut prin multe, nu a avut o viață ușoară, îl înțeleg.

Nici viața mea n-a fost cine știe ce, am trecut și eu prin multe. Are tot respectul meu, merită acest trofeu, deja e clar că viața lui se va schimba în bine', a declarat Andrei Dascălu după aflarea câștigătorului.

„Băiatul adoptiv' a lui Alex Velea, marele Supraviețuitor

Marea finală a celui mai provocator concurs din lume s-a disputat între Zanni, Andrei și Marius. Votul publicului a decis ca cel din urmă să fie eliminat, iar lupta decisivă să fie între „băiatul adoptiv' a lui Alex Velea și Andrei Dascălu. Zannidache a declarat încă de la începutul competiției ce va face dacă va câștiga marele premiu. Astfel că, acum, acesta își va împlini un vis: își va cumpăra o casă.

Frumusețea finalei a fost datorată și prezenței celorlalți concurenți ai acestui sezon. Mulți Faimoși și Războinici s-au urcat în avion și au mers în Republica Dominicană pentru a-i susține pe băieți.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete