Andreea Tonciu, scandal cu întreaga familie din cauza asta: „Dar lăsați-mă, domne, că fac ce vreau”

Andreea Tonciu a avut parte în ultima perioadă de reacții negative din partea familiei ei din cauza unei decizii pe care a luat-o. Soțul ei, Daniel Niculescu, nu a fost de acord cu ceea ce a ales fosta asistentă TV să facă, însă aceasta nu a ținut cont și și-a atins obiectivul.

Andreea Tonciu a vrut să intre în rândul oamenilor care au cont de Tik Tok, motiv pentru care acum menține legătura cu fanii săi, folosindu-se și de această platformă de socializare. Cu toate că soțul ei nu a fost de acord, fosta asistentă TV a făcut ce și-a dorit, declarând că singura care î încurajează este fiica sa.

“În ultima perioadă am înnebunit de-a dreptul. Mă cert cu toată familia pentru că mi-am făcut TikTok. Deci nu se poate așa ceva. Familia Tonciu împreună cu familia Niculescu nu mă lasă să am așa ceva. Tot TikTok-ul este plin cu vocea mea. Eu de ce să nu am așa ceva? Mai fac niște meciuri, îmi place să mă amuz, să țip, și au sărit în capul meu. Dar lăsați-mă, domne, că fac ce vreau. Când sunt singură acasă fac Tiktok, când vine cineva acasă, închid live-ul.”, a declarat Andreea Tonciu, pentru antenastars.ro, scrie WOWBIZ.

Daniel Niculescu a aflat accidental că soția sa are cont pe Tik Tok și chiar l-a deranjat acest lucru.

„Eram într-un live cu cineva, și el mă suna, mi se bloca și live-ul, îmi dădea mesaje. Nu i-am zis, dar a aflat. Nu mai are ce să zică acum, am TikTok, pot să fac live, postări, fac ce vreau pe TikTok.(…) Singura care mă susține este fata mea, care vrea și ea să apară.”, a mai dezvăluit Andreea Tonciu, pentru sursa citată.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete