Andreea Tonciu, mesaj emoționant din partea familiei: „Nu am putut să îi fim mai aproape”

Andreea Tonciu a părăsit competiția „Survivor România 2022' în ediția de marți, 25 ianuarie. Eliminarea ei din emisiune a fost o reală surpriză pentru toată lumea.

Andreea Tonciu a primit cele mai puține voturi din partea publicului, însă se pare că nici starea de sănătate a acesteia nu a fost tocmai strălucită, motiv care ar fi cântărit la consiliul de eliminare.

Familia Andreei a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare unde și-a exprimat regretul că vedeta se va întoarce acasă și nu a putut merge mai departe, însă conștientizează presiunea și stresul prin care aceasta a trecut în Republica Dominicană.

„Pe de-o parte suntem triști, deoarece am văzut-o pe Andreea cu lacrimi în ochi, am văzut-o suferind și nu am putut să îi fim mai aproape, însă de pe altă parte ne bucurăm că urmează să vină acasă.

Noi, toți cei care o iubim, știm că a dat tot ce a avut mai bun, că a demonstrat că poate depăși orice provocare, că poate aduce puncte pe traseu și că poate fi o persoană extrem de puternică. Vă mulțumim tuturor celor care ați simțit că locul Andreei este acasă și care ați trimis atât de multe mesaje de încurajare pentru ea.

Abia așteptăm să o revedem și să o strângem în brațe! Până atunci, haideți să o felicităm cu toții pentru această experiență! Bravo, Andreea, hai acasă!', a fost mesajul de pe rețelele de socializare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete