Andreea Tonciu, ieșire nervoasă pe Internet. Ce a putut să declare despre divorțul Prodan-Reghecampf?

Andreea Tonciu s-a decis să își spună punctul de vedere în urma acestei săptămâni în care s-a tot zvonit că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf vor divorța. Cei doi sunt nașii ei de cununie, iar acum aceasta este de-a dreptul enervată de tot ceea ce se scrie.

Zilele acestea s-a vehiculat zvonul cum că unul dintre cele mai celebre cupluri din România, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf vor pune punct unei căsnicii care a durat 13 ani, însă cunoscuta impresară a dezmințit acest lucru.

Andreea Tonciu, de asemenea, și-a apărat nașii de cununie și a avut o ieșire nervoasă la adresa tuturor celor care scriu despre presupusul divorț. Ea a postat pe rețelele de socializare un mesaj din care reiese își exprimă clar nemulțumirea apropo de cele scrise și asigură că Anamaria și Laurențiu se iubesc foarte mult, fiind făcuți pentru a fi împreună.

„În ce lume trăim??? Ați ajuns să mințiți poporul cu televizorul doar pentru câțiva bani? Când vreodată credeți voi că se va destrăma un imperiu atât de frumos??? Când???? Părinții mei spirituali se iubesc mai presus ca orice pe lumea asta, sunt făcuți unul pentru altul. De ce vreți să stricați, de ce? Un singur lucru mai am să vă spun…. NU MOR CAII CÂND VOR CÂINII', a fost mesajul extrem de pătimaș al Andreei Tonciu de pe rețelele de socializare.

Întreaga controversă a apărut în urma unor declarații pe care Laurențiu Reghecampf le-a făcut celor de la FANATIK, spunându-le că el și soția lui sunt pe cale să divorțeze.

„Da, e adevărat, divorțăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înțelegeți că este vorba de viața noastră privată, de copiii noștri și vă rog să ne respectați decizia. Vă mulțumesc', a spus Laurențiu Reghecampf pentru fanatik.ro.

Anamaria Prodan, în schimb, a negat toate aceste lucruri, precizând că dragostea lor nu are cum să se oprească după 15 ani de relație. De asemenea, consideră că Laurențiu ar fi declarat acest lucru pentru a-i induce în eroare pe jurnaliști.

„Noi am creat un brand și e normal că am deranjat zi și noapte în ultimii 15 ani. Poate că a zis el așa, ca să scape de persoana cu care vorbea `da, mă, da, divorțez!` Dar eu nu vorbesc cu Laurențiu așa ceva. Laur poate să facă ce vrea, să vorbească orice', a spus impresara în urmă cu câteva zile.

Foto: Instagram

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete