Andreea Tonciu, dezvăluiri șocante despre o persoană publică: „O bate soțul ei de…”

Andreea Tonciu este una dintre cele mai mediatizate persoane publice din România. Cu toate acestea, fosta concurentă de la Bravo, ai stil! a declarat că nu se mai lasă atinsă de criticile și zvornurile ce apar în mass-media la adresa ei.

De curând, Andreea Tonciu a fost invitată în platoul emisiunii „Teo Show' și a făcut câteva declarații cu adevărat șocante. Ea se descrie ca fiind o persoană directă, care spune lucrurilor pe nume indiferent de circumstanțe.

La emisiunea difuzată de Kanal D, Andreea Tonciu a fost alături de Bianca Rus. Teo și Bursucu le-au provocat pe cele două fete punându-le întrebări ce le-au pus în dificultate. În cazul în care refuzau să răspundă, acestea erau nevoite să guste niște preparate nu tocmai delicioase.

Una dintre provocările la care a trebuit să răspundă Andreea Tonciu a fost dezvăluirea unei situații doar de ea știută, însă dacă s-ar afla în presă s-ar crea o știre senzațională. Bruneta nu a ezitat și a acceptat provocarea lansată, spunând că există o persoană publică în România care are parte de violență domestică din partea soțului, deși lumea știe că este foarte fericită. Încă de la început, Andreea a declarat că nu va dezvălui numele persoanei în cauză, însă publicul din România o știe destul de bine.

„Este un cuplu atât de frumos, care de fiecare dată spune „vai, cât ne iubim, ce bine ne înțelegem, suntem foarte fericiți', dar o bate soțul ei de o rupe, crede-mă. O bate exact unde nu se vede, nu îi dă la față că trebuie să facă bani și nu are cum.

O cunoaștem, dar nu e o vedetă foarte mare, persoană publică', a dezvăluit Andreea Tonciu în emisiunea Teo Show.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete