Andreea Raicu: „Purtam mereu masca omului fericit”

Andreea Raicu a întruchipat mult timp imaginea omului perfect: un corp de invidiat, mereu în ținute impecabile, cu o carieră la care multe persoane visează.

Andreea Raicu este una dintre cele mai cunoscute persoane publice din România. Și-a petrecut o bună parte din carieră în lumina reflectoarelor și în centrul atenției. Părea să le aibă pe toate. Ea însă nu era împăcată cu sine însăși. A urmat un întreg proces de transformare și redescoperire. Iar despre unele dintre trăirile pe care le-a avut a povestit, recent, într-o postare pe rețelele de socializare.

„Am ignorat total viața mea interioară'

Aceasta a vorbit despre sentimente pe care, cel mai adesea, alegem să le ignorăm. Este vorba despre furie sau tristețe. „Am făcut asta foarte mult timp. Da, eu. Am ironizat mult timp conceptul de «cunoaștere de sine», de «echilibrare a energiilor». Am zâmbit și am mers drept înainte, ignorând total viața mea interioară, mereu energică și cu o viață plină de evenimente și agitație în care aveam prea puțin timp să fiu atentă la mine cu adevărat.'

Aceasta a mărturisit propria experiență legată de vulnerabilitate. ⁠„Purtam mereu masca omului fericit și fără griji. Îmi ascundeam de mine însămi toate trăirile care ar fi putut trăda vulnerabilitate, slăbiciune. Mi se parea că un om afectat de ceva este un om slab. Nimic mai greșit! Am continuat să îngrop adânc ceea ce simțeam cu adevărat până într-o zi când am realizat că în viața mea aleargă nori ai angoaselor și neîncrederii, ca motorul care mă punea în mișcare era de fapt goana după celebritate și perfectiune. Aveam o viață care părea foarte frumoasă, cu elemente care garantau fericirea, dar lucrurile erau așa doar la exterior.'

„Tot ce făceam mă nemulțumea, de fapt'

„Gândurile negative și tratamentele la care îmi supuneam corpul dădeau naștere la anxietate și depresie. Am ajuns repede să mă întreb de ce castelul din ochii celorlalți care era viața mea, era construit din nisip și fără o fundație rezistentă', a povestit Andreea.

În prezent, aceasta acordă o mare importanță introspecției. În plus, proiectele sale profesionale sunt îndreptate, și ele, înspre această zonă.

Citește și: Gina Pistol, despre experiența maternității

Foto: Facebook

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete