Andreea Raicu, decizie neașteptată în urma unei apariții TV

Andreea Raicu este una dintre cele mai frumoase femei din România. Vedeta s-a retras din lumina reflectoarelor și de câțiva ani se dedică proiectelor din cadrul propriei afaceri. Cât despre viața sa personală, frumoasa brunetă în vârstă de 45 de ani a decis să nu mai dezvăluie nimic.

Andreea Raicu a avut de-a lungul timpului relații cu persoane publice, cum ar fi Tudor Chirilă și Horia Tecău, însă după ce și-a expus poveștile de dragoste nereușite, vedeta a decis să-și țină departe viața personală de ochii curioșilor. Mai mult decât atât, ea a fost pusă într-o situație ușor jenantă în cadrul unei emisiuni. În timp ce vorbea despre proiectele sale, despre modul în care alege să se relaxeze și despre călătorii, moderatorul emisiunii i-a adresat o întrebare legată despre „relațiile eșuate'. Acela a fost momentul care a deranjat-o pe Andreea, motiv pentru care a decis să nu mai vorbească despre viața sa amoroasă, indiferent de emisiunea la care va fi prezentă.

În urmă cu ceva timp, Andreea Raicu a vorbit despre „dragostea de sine', axându-se foarte mult pe dezvoltarea sa personală.

„Cu toții avem nevoie de iubire și conexiune pentru că ne dau viață, ne fac să ne simțim vii. Și atunci când întâlnim pe cineva, care simțim că ni le poate da pe toate, suntem tentați să renunțăm la dragostea pentru noi în favoarea a ceea ce primim din exterior, mai ales dacă acolo există un gol. Dar dacă acel om pleacă sau descoperim că nu este așa cum am crezut, pentru că obișnuim să proiectăm mult, o sa apară acea durere nemarginită. De aceea, dragostea și conexiunea vin în PRIMUL RÂND de la noi și DUPĂ de la ceilalți, pentru că atunci când le aștepți DOAR din afară, ori de câte ori vor pleca, vei rămâne cu inima goală, pierdută, fără iubire și fără conexiune.’

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete