Andreea Raicu, complet nemachiată la 43 de ani. Fanii au reacționat: „Riduri, imperfecțiuni și cearcăne”

Andreea Raicu, complet nemachiată la 43 de ani. Fanii au reacționat: „Riduri, imperfecțiuni și cearcăne”

Andreea Raicu are 43 de ani și de o bună perioadă de timp a adoptat un stil de viață sănătos. Celebra vedetă are o relația foarte apropiată cu fanii săi prin intermediul rețelelor de socializare. Tot acolo s-a afișat recent complet nemachiată. 

Vedeta susține că nicio femeie nu arată ca în reviste când se trezește de dimineața. Și ea are uneori ochii umflați la prima oră, dar consideră că e ok, e mulțumită cu chipul ei, cu trăsăturile sale, nu a pus niciodată presiune în a arăta perfect.

„Așa arăt eu când mă trezesc dimineața! O altă minciună ca multe pe care le vezi pe Instagram și care te frustrează, pentru că simți că nu ești la fel de frumoasă, perfectă, radiantă că femeile pe care le urmărești.

Dacă simți asta și când te uiți la fotografiile cu mine, te rog, dă swipe left ca să vezi realitatea. Nu cred că se trezește nimeni ca în reviste sau pe Instagram. Eu mă trezesc uneori cu ochii umflați de la oboseală sau mai știu eu ce altceva și am învățat să fiu ok cu asta.

Nu am fost mereu. Presiunea de a arăta mereu bine e peste tot și e ca un bolovan de 100 kg pe care îl cari după tine în fiecare moment. Cum e? Epuizant, nu? Acceptă că nu există acea perfecțiune pe care o cauți după ce te uiți pe Instagram.

Frumusețea ta vine din bucurie, libertate, din acceptarea a cine ești, iar tu ești perfectă așa cum ești: într-o zi, cu pielea frumoasă în alta, cu ochii umflați. E ok să nu fii ok. Repetă acest lucru până când simți că l-ai asimilat', a scris Andreea Raicu la postare.

Unii dintre fanii ei au felictat-o pentru cum arată, alții au criticat-o. „Fake! Pune poza reală, nu asta retușată și machiată….', a fost unul dintre comentariile apărute pe Instagram.

„O zi minunată! Cu riduri, imperfecțiuni, cearcane și multă iubire de sine!', a fost o altă reacție apărută pe contul Andreei Raicu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete