Andreea Raicu: Avantajele vietii

Andreea Raicu: Avantajele vietii

Adreea Raicu
Locuri si oameni

Am avut oportunitatea sa calatoresc destul de mult si tare ma bucur ca am avut aceasta sansa. Cu toate astea, nu pot spune ca un loc anume m-a impresionat, ci mai degraba oamenii pe care i-am intalnit acolo. Poate suna ciudat, dar, desi am vazut lucruri de o frumusete paradisiaca, mai mult ma bucur ca am cunoscut oameni cu care am legat conversatii fascinante, am cunoscut culturi si obiceiuri care m-au imbogatit spiritual.

Momente de relaxare

Din pacate, nu prea am timpul necesar unui hobby, desi nu imi lipsesc pasiunea si daruirea pentru o astfel de preocupare. De aceea, de cele mai multe ori, ca sa ma relaxez citesc si ascult muzica. Am descoperit ca simt nevoia sa citesc din ce in ce mai des si imi place sa acopar o arie cat mai diversa.

Dan Lungu, Cum sa uiti o femeie
Lecturi pe placul meu

Simt ca citind carti cat mai diverse, nu numai ca ma relaxez, dar ma si provoc pe mine, mereu, la alte si alte descoperiri. In cazul cartilor, o recomandare este aproape imposibila, dar o sa va sugerez cu mult drag sa cititi cativa dintre scriitorii romani contemporani: Dan Sociu, Dan Lungu, Doina Rusti etc.

Un obiect vestimentar drag

Imi place moda, imi plac hainele; cu toate acestea, am doar cateva lucruri la care tin, iar cele mai multe au doar o valoare sentimentala si imi aduc aminte de familie si prieteni.

In copilarie

In ciuda tuturor calatoriilor pe care le-am facut pana acum, senzatia este mereu aceeasi: locul care ma impresioneaza de fiecare data prin linistea si echilibrul pe care il gasesc acolo este curtea casei unde am copilarit.

Moulin Rouge
Filmele preferate

E atat de greu sa numesc un film preferat. „La vita e bella“, „Inglorious Basterds“, „Moulin Rouge“ sunt doar cateva titluri care imi vin in minte, dar sunt mult mai multe. Cred ca alegem sa ne placa un film mai mult decat altul nu doar prin prisma valorii lui artistice, ci mai degraba prin lucrurile si trairile cu care asociem acel film. Poate de aceea filmele preferate se schimba in timp.

Timpul liber

In mare parte, fac aceleasi lucruri pe care cred ca le fac toti: citesc, merg la film, ma intalnesc cu familia, cu prietenii, cu oamenii dragi care imi coloreaza viata. Adesea insa imi place ca in aceste momente libere sa ma intorc la lucrurile esentiale mie si care imi dau energia sa merg mai departe.

Ceai Energizant, Fares
Un obicei sanatos

Ceaiurile si remediile din plante medicinale de la Fares. Le folosesc ori de cate ori ma simt lipsita de energie si am nevoie de antioxidanti si vitamine, cand vreau sa fac o cura de detoxifiere sau pentru o simpla raceala. Intotdeauna aleg alternativa naturala. si, bineinteles, inlocuiesc cafeaua de dimineata cu un bun ceai „Energizant“ natural, fara adaos de arome.

Catalina Ioancea; foto: Alex Galmeanu, ©shuuterstock, www.cinemagia.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete